Vrijdaggevoel; de combinatie van meerdere activiteiten onder één dak foto Vincent Daniels
Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijdaggevoel; de combinatie van meerdere activiteiten onder één dak

Geplaatst op: vrijdag 14 januari 2022


Staete Vrijdaggevoel is welbekend bij de meeste ondernemers uit het Land van Cuijk. Het pand herbergt bijvoorbeeld flexibele kantoren voor MKB’ers en flexplekken voor ZZP’ers. Verder beschikken ze over meerdere scholings- en vergaderruimte die per dagdeel te huur zijn. Vrijdaggevoel heeft sinds kort het aanbod wederom uitgebreid.


Fotostudio

Het heeft even geduurd, maar sinds enige tijd beschikt Vrijdaggevoel over een echte “multimediazone” dat gevestigd zit in het bijgebouw van Staete Vrijdaggevoel. Voor het maken van video voor Youtube. Voor het nemen van foto’s. Het kan er allemaal. In het bijgebouw zit een fotostudio, een multimediaruimte (voor het opnemen van video) en een regiekamer. Een complete beleving voor creatie van beeld en geluid.


PostNL Business Point

PostNL werkt met pakketpunten en Business Points. Bij een Business Point kunnen zakelijke klanten alle postzaken in één keer afhandelen. Het brengen van gefrankeerde en ongefrankeerde post, het aannemen en uitreiken van postdiensten, aanschaffen van verschillende producten in grootverpakking en nog veel meer. Het PostNL Business Point van het Land van Cuijk zit gevestigd intern bij Staete Vrijdaggevoel en het vriendelijke gezicht van het PostNL Business Point is Vincent Daniels van Daanco.


Daanco

Vincent Daniels is eigenaar van Daanco bevestigingsmaterialen. Daanco is een winkel voor consumenten en leverancier voor de professionele eindgebruikers voor bevestigingsmiddelen zoals schroeven, boren, zaagbladen en gereedschappen. De bouw van huizen is de laatste jaren natuurlijk een grote markt voor Daanco. Hierdoor weten veel timmerbedrijven, andere professionele vakmannen mijn bedrijf te vinden. Door de directe voorraad, de scherpe prijzen en de persoonlijke benadering denk kan Daanco het verschil maken. Dit zet zich door naar PostNL wat Vincent Daniels ook beheert.

Vincent: “Ik ben dagdagelijks in de ochtend op pad naar mijn klanten en ’s middags kan ik dan het PostNL Business Point combineren met orders en voorbereidingen voor de volgende dag”. Een mooie combinatie en Daanco en PostNL versterken elkaar enorm. Het feit dat Daanco ook gevestigd zit in het pand van Vrijdaggevoel en dat ik ook het PostNL Business Point beman is hierdoor een zeer goede combinatie.

Meer informatie?


Vrijdagggevoel is een bedrijfsverzamelgebouw in Cuijk. Voor een KvK postadres tot een eigen kleine kantoor. Van vergaderen tot fotostudio. Voor meer informatie bekijk de bedrijfspagina van Staete Vrijdagevoel.