"Ontdek het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom"

Eefke Groeten van Eefke
Op zoek naar een leuke eropuit-tip? Ontdek het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom in Mill! Stap binnen in de wereld van nostalgie en techniek, waar oprichter Wim van Schayik zijn passie to...
Lees blog

Fietsen in het
Land van Cuijk

fietsen
Heerlijk fietsen door een van de meest afwisselende landschappen van Nederland. Kies voor een van de vele aantrekkelijke routes langs de oevers van de Maas, door bossen, over de paarse heide, langs historische gebouwen en boerenland en zelfs dwars door … een museum.
Routes

Wandelen in het
Land van Cuijk

wandelen
Trek je wandelschoenen aan en ontdek de rust, ruimte, natuur, cultuur, historie én gemoedelijkheid van het Land van Cuijk. Je raakt niet uitgekeken!
Routes
Historie Kloosters & kerken Waterplezier UNESCO Maasheggen Oorlog & Vrijheid Kunst op de fiets Op avontuur Kastelen & landgoederen Cultuur snuiven De natuur in
Nieuwtjes

Maak een tijdreis
door Land van Cuijk

tijdreis
Ga je mee op een tijdreis door het Land van Cuijk, langs plekken waar 20 eeuwen van vaderlandse geschiedenis nog zichtbaar én toegankelijk is? Zoals het Romeinse verleden van Cuijk, de kastelen in Mill en Boxmeer, de vestingstad Grave en de bewogen oorlogsgeschiedenis van vooral Overloon.
Bekijken

Ontdek de unieke
reisbestemmingen

tijdreis
Het Land van Cuijk telt acht bijzondere reisbestemmingen. Bijzonder vanwege de historische gebouwen, de natuur- of waterrijke omgeving, de dagattracties, het gevarieerde aanbod aan verblijfsaccommodaties, de fraaie fiets- en wandelroutes en de winkelcentra.
Bekijken
Facebook Twitter Instagram