Activiteiten voor groepen

Activiteiten voor groepen
in het Land van Cuijk

Wilt u met uw vriendengroep of uw club een dagje samen doorbrengen? Bent u op zoek naar een aantrekkelijke locatie voor uw familieweekeinde? Kom dan naar het Land van Cuijk!

Groepsactiviteiten
U kunt een bezoek brengen aan een van de vele interessante musea in het Land van Cuijk, zoals het Oorlogsmuseum in Overloon, het Museum voor Nostalgie en Techniek in Langenboom, het Graafs Museum in Grave en het Museum Ceuclum in Cuijk. Of maak in het weekeinde een wandeling over het Herinneringspark Koude Oorlog, een voormalig MOB-complex in Landhorst.

Ga naar een van de attractieparken in het Land van Cuijk. Zoals dierentuin ZooParc in Overloon, Vakantiepark De Bergen in Wanroij of Dierenpark De Hinde in Langenboom.

Liever shoppen? In Boxmeer, Cuijk of Grave kunt u prima slagen. Of doe een bijzondere activiteit bij een van de plattelandsondernemers.

Een dagje op het water doorbrengen? Maak een rondvaart met De Kraaij Bootje Varen of huur een zeilboot bij Bij Ceulemans.

Stel een sportief programma samen, met medewerking van bijvoorbeeld Rongen Actief in Sint Anthonis. Of pak de fiets en verken een van de mooie fiets- en wandelroutes in het Land van Cuijk.

Groepsaccommodaties
Wilt u met een grote(re) groep overnachten in het Land van Cuijk? Bekijk het overzicht van de groepsaccommodaties en boek uw verblijf!

Zorg nodig?
Heeft een van de groepsleden zorg nodig tijdens zijn meerdaags verblijf in het Land van Cuijk? Weet dat een aantal groepsaccommodaties afspraken heeft gemaakt met zorgverlener Pantein over onder meer eenvoudige thuiszorg op locatie. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina Genieten zonder Zorgen

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen

Facebook Twitter Instagram