Vandaag in het Land van Cuijk

Vandaag kun je in het Land van Cuijk deelnemen aan een workshop over familieopstellingen in Overloon en genieten van het theaterstuk "Toon W. is Hersteld" in Mill.

Bekijk de hele agenda

Teun Toebes | VerpleegThuis

In het verlengde van zijn boek zal Teun alle bezoekers op een aangrijpende en ontwapende manier een nieuw mensbeeld schetsen van mensen met dementie.

agenda

Nieuwe activiteiten tijdens Natuurfeest Tongelaar

Voor de derde keer organiseren Brabants Landschap, Kasteel Tongelaar, OntdekMill en Een Goei Leven Natuurfeest Tongelaar.

nieuws

Mooiland en Hendriks realiseren 48 sociale huurappartementen in Cuijk

Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss en woningcorporatie Mooiland gaan aan de slag met 48 sociale huurappartementen in de Heeswijkse Kampen in Cuijk.

nieuws

Schilderijen en bamboe-installaties van Sylvia Dekker & Antoon Versteegde in het Vincentiuskerk Velp

In oktober 2023 vieren Sylvia Dekker en Antoon Versteegde het feit dat zij allebei de respectabele leeftijd van 70 bereiken met een tentoonstelling met de passende titel: Expo 70’.

nieuws

Ook dit jaar weer Kerstsfeer- en Kerststallenroute in Mill

Een werkgroep binnen het Ondernemers Collectief Mill organiseerde in december 2022 voor het eerst een Kerstsfeer- en Kerststallenroute in het centrum van Mill.

nieuws

Partijen en kiezers op drift

Uitgerekend op Prinsjesdag 2023, de derde dolle dinsdag van september, blijkt uit een onderzoek van Ipsos, wereldwijd marktonderzoek bedrijf, in opdracht van de NOS, dat welhaast twee derde van de Nederlanders vindt dat welvaart in het land eerlijker verdeeld moet worden.

Column SF Nar

Wat als je geen mantelzorger meer bent?

Tijdens deze tweedaagse bijeenkomst kunnen wij je helpen bij een nieuwe invullingAls mantelzorger ben je een (groot) deel van je tijd bezig om te zorgen voor een ander.

nieuws

Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

In het weekend van 6 tot 8 oktober opent Natuurmonumenten de deuren van cultureel erfgoed voor het NMF Kamermuziekfestival.

nieuws

Bijzondere film “Toon W. is Hersteld” met filmmaker en Toon Walravens in Myllesweerd

Vrijdagavond 29 september om 20.

nieuws

Teun Toebes met “VerpleegThuis” in Theater Myllesweerd

Naar aanleiding van het grote succes van zijn boek, VerpleegThuis, waarmee hij op 1 debuteerde in de bestsellerlijst en er ruim 50.

nieuws

Bijzondere voorstelling over het leven van Edith Piaf

“Piaf zingt vanuit een diepe ziel”De Theater BV komt dit seizoen met de voorstelling Piaf.

nieuws

1 oktober Hollandse middag met o.a. Marco Schuitmaker en tribute band Gewoon André in Myllesweerd

Myllesweerd in Mill weet niet alleen mooie theatershows en films te programmeren, maar weet ook hoe je een feestje moet organiseren.

nieuws

“Scholen Vianen en Beers moeten niet fuseren”

In het politieke radioprogramma Regelkevers van Omroep Land van Cuijk deed Liesbeth van Heeswijk, fractievoorzitster van Liberaal Land van Cuijk, de inwoners van Beer en Vianen op om op te staan en er voor te gaan dat de scholen niet gaan fuseren.

nieuws

Ontdek het Land van Cuijk met een Maasrider E-scooter!

Wil je een heerlijk dagje uit in het prachtige Land van Cuijk? Eefke neemt je mee in haar vlog terwijl ze de natuur en mooie dorpjes in onze omgeving verkent met een E-scooter.

Column Eefke

Start sloop voormalig werkterrein Danone Nutricia in Cuijk

Halverwege september wordt een start gemaakt met de sloop van het voormalig werkterrein van Danone Nutricia aan de Grotestraat in Cuijk.

nieuws

Kinderboekenweek in de Bibliotheek

Tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober, organiseert BiblioPlus verschillende activiteiten voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

nieuws

DKW-dag en Twenot bijeenkomst bij Oorlogsmuseum Overloon

Het weekend van 16 en 17 september staat in het teken van herdenkingen rondom Market Garden.

nieuws

Wanroij heeft er een gedifferentieerde wijk bij ‘Projecten als De Roting II zijn heel hard nodig'

Een veelzijdig bouwplan en nieuw stukje Wanroij is klaar.

nieuws

Blikjes en eierdozen gezocht voor Natuurfeest Tongelaar

Op de eerste zondag van de herfstvakantie (15 oktober 2023) kunnen 600 kinderen weer genieten van een dag vol natuur-knutselen, koken en buiten spelen op Kasteel Tongelaar.

nieuws