Kunst op de fiets

Kunst op de fiets
in het Land van Cuijk

KunstZinnig fietsen
In en rond het Land van Cuijk kunt u prima fietsen. U vindt hier een zeer gevarieerd landschap van de Staatsbossen, heide, omzoomde akkerlanden met prachtige boerderijen, de vooral voor mountainbikers aantrekkelijker Overloonse Duinen, het UNESCO biosfeergebied De Maasheggen, het watersportgebied De Kraaijenbergse Plassen met na elke bocht een ander uitzicht dorpjes en een vestingstadje. Deze afwisselende fietsroutes in verschillende kilometers volgt u via het fietsknooppuntensysteem. 
 

Goed om te weten: u kunt uw elektrische fiets bij tientallen horecagelegenheden opladen terwijl u lekker bijkomt op een terrasje.
 

Wat fietsen door het Land van Cuijk bijzonder maakt is dat u veel meer tegenkomt dan alleen natuur en historische gebouwen. Fiets bijvoorbeeld eens de Watertappuntenroute in de gemeente Sint Anthonis en bewonder de kunstobjecten van Juul Baltussen bij de diverse watertappunten. Of bezoek de veldkapellen tijdens een fietsroute door het Verboden Gebied tussen Vierlingsbeek en Maashees.

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen

Facebook Twitter Instagram