Staete Vrijdaggevoel

Staete Vrijdaggevoel

Cuijk

Staete Vrijdaggevoel is een een aanwinst voor het Land van Cuijk en de regio. Het is een pand door ondernemers en voor ondernemers. Van vergaderen tot kantoren. Van fotostudio tot flexplekken. Het pand bestaat onder andere uit meerdere kantoren. Zoekt men een kleine kantoorruimte (lees: 8 m²) tot grote kantoorruimte (lees: 50 m²), wil men vergaderen in één van de verschillende vergaderruimtes of gebruik maken van de fotostudio? Het pand is multifunctioneel en bedoeld voor MKB’ers en ZZP’ers uit het hele Land van Cuijk.

Flexplek Land van Cuijk
Wil je als ZZP’er flexibel werken? Heb je niet direct een eigen kantoor nodig, maar wil je wel gebruik maken van een zakelijk werkomgeving? Is soms thuiswerken onhandig of onmogelijk? In dat geval zou je een flexibele werkplek willen. Ook wel een flexplek genoemd. Een optimale oplossing voor jouw als flexibele flexwerker. Bij Staete Vrijdaggevoel kan je voor een laag bedrag per maand gebruik maken van een flexplek. Je kan maandelijks je flexplek ‘aan’ en ‘uit’ - zetten. Zo heb je bijvoorbeeld in de zomer als je op vakantie bent geen onnodige kosten.

Fotostudio Cuijk
Staete Vrijdaggevoel beschik over een ultieme combinatie van werken en ‘ervaren’. Nergens in de regio heb je zoveel diensten onder één dak. Wil jij productfoto’s maken? Heb jij een fotoshoot voor je bedrijf? Ben jij fotograaf en zoek jij wel eens een fotostudio? Huur een fotostudio bij State Vrijdaggevoel.

PostNL Business Point Land van Cuijk
Het enige PostNL business point van het Land van Cuijk zit intern gevestigd bij Staete Vrijdaggevoel. Het is hét punt voor bedrijven voor het inleveren van grote hoeveelheden pakketten. Tevens beschikt het PostNL Business Point LvC over een Scan & Go waardoor je ook als consument tussen 08:00 en 18:30 dagelijks je pakketten zelf kunt inleveren.

Vergaderen en scholing
Op het industrietrein De Beijerd en ’t Riet, op loopafstand van het station Cuijk en enkele autominuten gelegen van de A73 kan je bij Statete Vrijdaggevoel vergaderen of je scholing geven. Tegen vaste tarieven en altijd inclusief gebruik van koffie, thee en water kan je voordelig vergaderen met je stichting, bedrijf of klant. Tevens is er een scholingsruimte beschikbaar waar jij bijvoorbeeld een training of les kan geven. Bekijk onze website voor alle informatie, diensten en mogelijkheden bij Staete Vrijdaggevoel.

Staete Vrijdaggevoel
Staete Vrijdaggevoel
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk