Meedoen › Evenement aanmelden

Evenement aanmelden

Kosteloos plaatsen wij uw evenement in de agenda voor 't Land van Cuijk en omgeving. Na ontvangst van het bericht neemt onze redactie het zo snel mogelijk in behandeling voor plaatsing in ons netwerk. Gebruik daarvoor het onderstaande formulier.

Tips:

  1. Check op de website van de gemeente Land van Cuijk of u een melding moet doen of een vergunning nodig heeft voor dit evenement.
  2. Zorg voor goede kwaliteit rechtenvrije foto in .jpg formaat.
  3. Laat het ons weten via landvancuijk@cybox.nl als je vragen hebt.

Evenement weergave

Dit is de eerste indruk die gebruikers van uw evenement krijgen. Probeer een zo duidelijk mogelijke titel en het evenement in 1 zin te beschrijven. De korte beschrijving bestaat uit maximaal 80 tekens, anders wordt de zin afgekapt. Gelieve geen plaatsnamen en tijden in de titel plaatsen.

Titel *
Korte beschrijving *

Evenement beschrijving

Beschrijf hier wat het evenement inhoudt. Denk daarbij aan het wie-wat-waar & waarom principe. Of kijk in de agenda voor inspiratie.

Beschrijving *

Evenement tijden

Wanneer uw evenement op meerdere momenten plaatsvindt kunt u deze allemaal toevoegen. De inhoud en evenement informatie wordt wel overal hetzelfde weergegeven. U kunt meerdere tijden en/of dagen toevoegen.

Begin
Einde
Extra dag toevoegen

Evenement afbeelding

Het is niet mogelijk om meerdere bestanden toe te voegen. Alleen afbeeldingen zonder tekst zijn toegestaan.

Afbeelding
Drag en drop om te uploaden of

Locatie

De locatie is de locatie van het evenement. Evenementen in de agenda moeten een locatie bevatten in gemeente Gennep, gemeente Mook en Middelaar of in het Land van Cuijk. Start-, pauze- of finishplek bij een route is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Organisatienaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *

Evenement labels

Hieronder kunt u relevante labels selecteren voor uw event. Selecteer alleen wat van toepassing is. Labels die niet van toepassing zijn worden verwijderd door de redactie.

Selecteer hier minimaal 1 label.

Links

U heeft de mogelijkheid om uw Social Media te koppelen aan het event. Denk aan Facebook, Instagram, ticketlink en/ of de website. U mag zoveel links sturen als u wil. Stuur voor correcte plaatsing de volledige urls mee.

Type
Link
Nieuwe link

Contactgegevens

Wij hebben contactgegevens nodig om contact op te nemen wanneer er vragen zijn over uw aanmelding. Deze informatie wordt niet weergegeven en zal nooit worden gedeeld met derden.

* Deze velden zijn verplicht.

Contactpersoon *
E-mailadres *
Telefoonnummer *