Plattelandstoerisme

Plattelandstoerisme
in het Land van Cuijk

Toerisme op het platteland

Geen grote steden in het Land van Cuijk, maar wel een uitgestrekt en divers landschap. Met bossen, heide en heggen, maar ook met akkers, weilanden en velden. Nog kenmerkender voor het Land van Cuijk is de gastvrijheid. Waar u ook komt, u proeft de trots op het eigen bedrijf én de omgeving en u ervaart de rust en de vriendelijkheid die bij Een Goei Leven op het Brabantse platteland past.

Veel toeristische plattelandsbedrijven hebben zich verenigd in het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Ga bij ze op bezoek en ervaar zelf hoe bijzonder toerisme op het platteland is.

Ons Plattelandsrondje
Een van de activiteiten die het Verrassende PlatteLand van Cuijk jaarlijks organiseert is Ons Plattelandsrondje. (video) Plattelandsbedrijven zetten hun deuren dan wagenwijd open om alle deelnemers aan Ons Plattelandsrondje hartelijk en gastvrij te ontvangen. U kunt ook op andere dagen in het jaar bij veel van de genoemde bedrijven terecht. Informeer, om teleurstellingen te voorkomen, vooraf of u op de dag van uw voorkeur terecht kunt.

Meer plattelandstoerisme

Dier- en Doepark de Hinde Langenboom
Facebook Twitter Instagram