Colofon

Concept, realisatie, contact & coördinatie

CYBOX - internet & communicatie Cybox internet & communicatie
Webdesign & online media
Spoorstraat 55k, 5831 CJ Boxmeer
telefoon: 0485 - 471774
e-mail: info@cybox.nl
website: www.cybox.nl

Website

Al in 1999 is Cybox internet & communicatie, op eigen initiatief gestart met een online platform voor het Land van Cuijk. Enkele jaren daarna werden zij benaderd door een groep samenwerkende ondernemers uit de toerisme- en recreatiebranche, Streekhuis Peel en Maas en de regionale afdeling van Horeca Nederland. Door de gezamenlijke wens om onze aantrekkelijke regio ook daarbuiten bekend te maken heeft Cybox de website verder kunnen ontwikkelen en zijn er door hen diverse samenwerkingen gezocht met andere platformen in het Land van Cuijk. Het delen en koppelen van kennis en informatie staat hierbij voorop.

Logo en huisstijl

Om samen met één gezicht naar buiten te kunnen treden zijn diverse reclame- en communicatiebureaus uit de eigen regio uitgedaagd om (kosteloos) mee te denken over een huisstijl voor het Land van Cuijk. Maek uit Sint Anthonis heeft aan de wieg gestaan van het logo dat door Cybox internet & communicatie is doorontwikkeld tot de geregistreerde huisstijl met het groene ruitje.

Wanneer u deze huisstijl ook wilt inzetten voor uw regionale organisatie, dan is dat bijna in alle gevallen mogelijk, maar wij verzoeken u wel vooraf contact met ons op te nemen over de richtlijnen voor gebruik.

Teksten en fotografie

Teksten en foto’s op deze website worden verzorgd door betrokken mensen uit de eigen regio en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming van Cybox door derden worden gebruikt.

Wij danken;
  • Han van Hees (tekst)
  • Eefke Peeters (tekst)
  • Frans Fleuren (tekst)
  • Ellis van Eijden (fotografie)
  • Fieke Hoes (fotografie)
  • Coen van Raaij (fotografie)

Nieuws en agenda

Persberichten en evenementen kunt u aan ons doorgeven via deze pagina, of mailen naar landvancuijk@cybox.nl

Ook Land van Cuijk;
Het platform Landvancuijk.nl bestaat uit diverse websites, waaronder;


Het blokje met de regionale agenda vindt u daarbij op tientallen andere websites terug. Denk hierbij onder andere aan websites zoals www.winkelenincuijk.nl, www.plattelandvancuijk.nl www.ontdekmill.nl, www.centrumboxmeer.nl, www.alaaf.net en websites van diverse verenigingen, hotels, bed and breakfast’s, restaurants, winkels en andere organisaties die graag samenwerken binnen onze regio.

Wilt u de agenda ook (gratis) op uw Land van Cuijkse website? Laat het ons dan weten!

Deelnemen?

Samenwerken is maatwerk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende persoonlijke kennismaking. U kunt ons hiervoor uitnodigen via het formulier op deze website, of via een telefoontje naar 0485 - 47 17 74

Disclaimer

Wij hebben veel zorg besteed aan de nauwkeurigheid van de informatie op deze website, maar wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit fouten in de door ons verstrekte informatie.