Ook leuk, maar net niet

Ook leuk, maar net niet
in het Land van Cuijk

Zin om een dagje te shoppen in een grote stad? Of wilt u met uw (klein)kinderen naar een attractiepark? Maakt u lange fietstochten en bent u benieuwd naar mogelijkheden in de omgeving?

Gebruik het Land van Cuijk als startpunt van uw activiteiten. Of kom een dagje naar het Land van Cuijk. Wat opvalt is de centrale ligging van het Land van Cuijk ten opzichte van andere bezienswaardigheden.

Steden
Het Land van Cuijk vormt ‘de tuin op het zuiden’ van de historische universiteitsstad Nijmegen. Ook steden als Den Bosch, Venlo. Eindhoven en Düsseldorf liggen op korte afstand van het Land van Cuijk. Al deze steden lenen zich uitstekend voor een dagje shoppen of cultuur. Om ’s avonds weer heerlijk tot rust te komen in de natuurrijke omgeving van het Land van Cuijk.

Attractieparken en musea
Als u de dierenparken, speeltuinen en musea in het Land van Cuijk hebt gezien, dan kunt u altijd nog naar omliggende parken en musea. Zoals De Efteling in Kaatsheuvel, Toverland in Sevenum en Wunderland in Kalkar. Maar ook kleinere parken als Irrland in Kevelaer, Aardbeienland in Horst, Hemelrijk in Volkel en Tivoli in Berg en Dal worden drukbezocht door gezinnen die in het Land van Cuijk verblijven.

In en rond de steden in de omgeving van het Land van Cuijk zijn musea van naam en faam te vinden. Zoals het Noordbrabants Museum in Den Bosch, het Openluchtmuseum in Arnhem, het Limburgs Museum in Venlo of het Boerenbondsmuseum in Gemert.

Grensoverschrijdend fietsen en wandelen
Het Land van Cuijk is ook een belangrijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. In samenwerking met de collega’s van Niederrhein Tourismus en Toerisme Maasduinen zijn prachtige grensoverschrijdende fietsroutes uitgezet in de drie gebieden. De routes doen onder meer de Maasheggen, de Raamvallei, de Maasduinen en het Niederrhein-gebied rond Weeze en Goch aan. Kijk voor meer informatie op www.dynamicborders.eu

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen

Facebook Twitter Instagram