Deel dit artikel ‹ Terug

Boekpresentatie: Eindelijk ALLES over de bevrijding van Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 20 november 2019


75 jaar geleden, in september 1944, werd Boxmeer bevrijd. De blijdschap was van korte duur. De bewoners moesten weldra evacueren want het dorp aan de Maas werd frontgebied. De Duitsers, die zich verschanst hadden aan de overzijde van de rivier, keerden herhaaldelijk terug en maakten het de geallieerden niet gemakkelijk.
Tot frontgebied verklaard is in woord en beeld een verslag van die laatste oorlogsmaanden, met indrukwekkende verhalen, nieuwe feiten en heel veel illustraties en kaartmateriaal.

Boekpresentatie zondag 24 november
Uitgeverij Reinaert en de samenstellers van het boek nodigen je van harte uit voor de boekpresentatie op zondag 24 november om 19.00 uur in de Weijer in Boxmeer. Tijdens deze presentatie vertellen zij over de achtergrond en de totstandkoming van het boek en reiken wzj het eerste exemplaar uit. Na de presentatie is het mogelijk om het boek aan te schaffen en onder het genot van een borrel na te praten over het boek en de weg ernaartoe. Meer informatie en (gratis) aanmeldingsmogelijkheid voor deze avond vind je op de website. Ook vind je meer info natuurlijk in onze agenda.

advertentie