Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boekpresentatie: Tot frontgebied verklaard

Boek verschijnt op 24 november 2019: Tot frontgebied verklaard

75 jaar geleden, in september 1944, werd Boxmeer bevrijd. De blijdschap was van korte duur. De bewoners moesten weldra evacueren want het dorp aan de Maas werd frontgebied. De Duitsers, die zich verschanst hadden aan de overzijde van de rivier, keerden herhaaldelijk terug en maakten het de geallieerden niet gemakkelijk.


Tot frontgebied verklaard is in woord en beeld een verslag van die laatste oorlogsmaanden, met indrukwekkende verhalen, nieuwe feiten en heel veel illustraties en kaartmateriaal.


Uitgeverij Reinaert en de samenstellers van het boek nodigen je van harte uit voor de boekpresentatie. Tijdens deze presentatie vertellen wij over de achtergrond en de totstandkoming van ons boek en reiken wij het eerste exemplaar uit. Na de presentatie is het mogelijk om het boek aan te schaffen en onder het genot van een borrel na te praten over ons boek en de weg ernaartoe.


In de theaterzaal van De Weijer. Aanvang 19.00 uur, presentatie om 19.30 uur en boekverkoop en samenkomst vanaf 20.30 uur.

Datum

24  zondag 24 november 2019 om 19.00 uur

Website en social links

www.totfrontgebiedverklaard.nl

Adres

Theaterzaal De Weijer

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer

advertentie