Wandelroute Koffiehuus Ons Moe Oploo

Wandelroute Koffiehuus Ons Moe Oploo

Oploo

Als u op zoek bent naar het lekkerste kopje koffie dan moet u in Oploo zijn. Alhoewel Ploon nog maar een paar jaar aan de slag is werd ze in 2007 door Koffiespot.nl verkozen als de locatie in Nederland met de beste koffie. En wat voor een locatie. Ploon heeft er, samen met Tiny haar echtgenoot, iets unieks van gemaakt. U waant zich onmiddellijk in grootmoeders tijd en als u het weer mee hebt kunt u van uw koffie of ander drankje genieten in de fraaie tuin. Een bezoekje aan koffiehuus Ons Moe moet u beslist combineren met een bezoek aan Graancirkel-Oploo. Vraag het aan Ploon of Tiny en ze helpen u op weg.

Nicky en Linda van ROC de Leygraaf te Cuijk hebben een kleine en een grote wandelroute uitgestippeld die start en eindigd bij koffiehuus Ons Moe.

De routes lopen door Oploo, een kerkdorpje in de gemeente St. Anthonis, met ongeveer 1800 inwoners. U passeert o.a. de kasteelgracht, de St. Matthiaskerk, de korenbloem (een standerdmolen), de watermolen met een beeldje van Toontje d'n dwerg en het prieel van de graancirkel. Dit is een rustplaats gebouwd door een groep vrijwilligers. Voor aanvang of na afloop kunt u lekker wat eten of drinken bij koffiehuus Ons Moe.

Zie ook: koffiehuus Ons Moe

Wandelroute Koffiehuus Ons Moe Oploo
Wandelroute Koffiehuus Ons Moe Oploo
Grotestraat 10a
5841AB Oploo
Facebook Twitter Instagram