Toeristische Ontmoetingspunten Cuijk

Toeristische Informatiepunten omgeving Cuijk

Cuijk

Toeristische Informatiepunten in het Land van Cuijk

Haal uw toeristische informatie bij een Toeristisch Informatiepunt!

Verspreid over het Land van Cuijk, kunt u bij Toeristische Informatiepunten, ondergebracht bij toeristisch-recreatieve ondernemers, terecht voor informatie. Zij zullen u gastvrij ontvangen en u graag wegwijs maken in hun omgeving. Vanuit een aantal van deze Toeristische Informatiepunten kunt u ook gratis op pad, te voet of met de fiets, met een Groeter. Vaak geboren en getogen in deze streek laten zij u graag de mooiste plekjes zien en vertellen verhalen over het Land van Cuijk.

De Toeristische Informatiepunten zijn herkenbaar aan de frisse groen-wit geruite vlag van het Land van Cuijk en een gevelbordje met daarop: Toeristische Informatiepunt. 

Een overzicht van de Toeristisch Informatiepunten in de omgeving van Cuijk:

Landgoed De Barendonk

Net buiten de bebouwde kom vindt u Beers op zijn best. Op het gastvrije groene landgoed De Barendonk treft u naast diverse overnachtingsmogelijkheden ook een Toeristisch Ontmoetingspunt voor allerlei tips, wandel- en fietsroutes in de buurt aan. Groeter Gert Thijssen neemt u graag mee voor een gratis rondleiding over dit landgoed dat al eeuwen in familiebezit is. Geen eigen fiets, maar toch een rondje trappen door de omgeving? Huur hier een Land van Cuijk fiets.

Landgoed de Barendonk Beers
Millseweg 13
5437 NB BEERS
Tel. 0485-316436
receptie@barendonk.nl

 

Tourist Information Cuijk
Toeristisch Informatiepunt

U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, wandel- en fietsroutes, diverse souvenirs en ook voor rondleidingen door het Culturele Hart van Cuijk bent u bij ons aan het juiste adres.

Maasstraat 17
0485–317644
TIPcuijk@live.nl

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag  van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

Van der Valk Hotel Cuijk

Gelegen aan de fietsknooppuntroute tussen Cuijk en Linden haalt u bij de receptie van Van der Valk Hotel Cuijk uw toeristische informatie over deze omgeving. Verken de omgeving eens op een Land van Cuijk fiets en trek er groen-wit geruit op uit! Ze zijn te huur bij de receptie.

Van der Valk Hotel Cuijk
Raamweg 11
5431 NH CUIJK
Tel. 0485-335123
cuijk@valk.com


Watersport Camping ’t Loo

In Linden, prima halteplaats tijdens een wandel- of fietstocht rond de Kraaijenbergse Plassen, haalt u uw toeristische informatie over de omgeving bij Watersportcamping ’t Loo. Boten kijken, pootje baden, zwemmen, het kan hier allemaal. Verken de omgeving op een Land van Cuijk fiets, te huur via de receptie.

Watersportcamping 't Loo
Hardweg 10
5439 NG LINDEN
Tel. 0485 – 312003
info@campinghetloo.nl


Klooster Sint Agatha

In het oudste nog bewoonde klooster van Nederland, aan de entree naar de prachtige natuur van het Maasheggengebied, vindt u in het poortgebouw het Toeristisch Ontmoetingspunt van Sint Agatha. Info over de mogelijkheden in de omgeving haalt u hier. Neem, als u hier toch bent, eens een kijkje in de 18e eeuwse kloostertuin die vrij toegankelijk is.

Check de website voor openingstijden: www.kloostersintagatha.nl

Klooster Sint Agatha
Kloosterlaan 24
5435 XD SINT AGATHA
Tel. 0485 – 311007
info@kloostersintagatha.nl

Toeristische Ontmoetingspunten Cuijk