Surf en Sup school de Kraaij

Surf en Sup school de Kraaij

Beers

Surf en Sup school de Kraaij is de plek om te leren Suppen, windsurfen, wingfoilen of een groepsactiviteit te organiseren op de Kraaijenbergse plassen in de omgeving van Nijmegen.

Bij onze mobiele surfschool staat een passie voor watersport en lesgeven centraal. Je krijgt je les van zeer ervaren en aan watersport verslaafde intstructeurs.

Wij bieden Sup, Windsurf en Wingfoil lessen en clinics aan op de Kraaijenbergse plassen in het Land van Cuijk. Daarnaast verhuren we ook materialen zodat je na de lessen verder kunt oefenen.

Een bedrijfsuitje, een activiteit voor een familiedag, vrijgezellenfeest of voor je vriendengroep in de buurt van Nijmegen? Je kunt bij ons terecht voor een volledig verzorgde groepsactiviteit.In samenwerking met Strandpaviljoen Evive en zeilschool Bij Ceulemans organiseren we diverse activiteiten welke je kunt combineren met een borrel, BBQ, lunch of diner.
Kies bijvoorbeeld voor windsurfen of suppen en combineer dit met beachgames, vlotbouwen of een potje bubbel voetbal. We maken voor jou een programma op maat!

Facebook Twitter Instagram