StroHotel Aalshof

StroHotel Aalshof

Haps

In Brabant is het er nog. Nostalgische boerderijen, uitgestrekte weilanden, agrarische grond en knusse dorpen. Hier zeggen mensen waar het op staat, eet men wat de pot schaft en kent de gezelligheid geen tijd tijdens de oogstfeesten.

Oer-Hollands en daarom de ideale plek om lekker weg te dromen en te genieten van een welverdiende vakantie, weekend of een zakelijke meeting.

Het gloednieuwe StroHotel op het terrein van de voormalige fruitkwekerij De Aalshof gaat naadloos op in dit decor. Deze unieke accommodatie is namelijk gebouwd met pakken stro en leem. Het stro is een restproduct van de landbouw uit de omgeving, de leem komt regelrecht uit de nabijgelegen Maas. Ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk, maar bovenal: gezellig, knus en heel comfortabel.

Fietsers in de omgeving die op zoek zijn naar een bijzondere overnachting, gezinnen die graag overnachten in een natuurlijke omgeving, families of vriendengroepen op zoek naar een groepsaccommodatie of bedrijven die op een unieke, rustige en comfortabele locatie willen vergaderen of workshops willen geven; iedereen is welkom bij StroHotel Aalshof!

Gastvrei Aalshof
Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar uw personeel nog lang over napraat? Naar een unieke activiteit voor uw (buitenlandse) gasten? Een gegarandeerd succesvol dagje uit voor (senioren)verenigingen, de buurt, vrienden/vriendinnen of familie? Ook per luxe touringcar is De Aalshof dé plek waar uw gezelschap kan genieten in een sfeervolle ambiance voor het arrangement ‘de Kip of het Ei’ of als (lunch/diner) tussenstop van uw busuitje. Minder-validen zijn op Gastvrei Aalshof van harte welkom.

Ei-, streekproducten & cadeau's
Er is een toenemende behoefte van consumenten om te weten waar voedselproducten vandaan komen en hoe ze geproduceerd worden. Steeds vaker grijpt men terug op regionale identiteit. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan voor eetcultuur, gezondheid en genieten.
Aalshof levert een reeks culinaire kwaliteitsproducten uit de regio. Ideaal voor een leefstijl waarin bijzondere producten belangrijk zijn. Leuk om te krijgen als souvenir of cadeau.

StroHotel Aalshof
StroHotel Aalshof
Sint Hubertseweg 9
5443ND Haps
Facebook Twitter Instagram