Stadsmuseum Grave

Markt 5
5361 GH Grave

Stadsmuseum Grave

Het Stadsmuseum Grave wil het Graafs cultureel erfgoed belichten voor een breed publiek en een belangrijk knooppunt zijn voor toeristen die de stad komen bezoeken. Zij organiseert lezingen, wandelingen en cursussen.

Het Stadsmuseum Grave is gevestigd in de noordelijke vleugel van de in de periode 1686 - 1688 gebouwde Hampoort. Dit indrukwekkende poortgebouw was tot in de tweede helft van de 19de eeuw onderdeel van de omwalling van de stad Grave.

Informatie over de tentoonstellingen vindt u op www.stadsmuseumgrave.nl of facebookpagina van het Stadsmuseum Grave. Like ons!

Folders over de activiteiten van het Stadsmuseum Grave en het KazemattenMuseum vindt u op deze site. Georganiseerde wandelingen vanuit het museum kunt u boeken via de website van het Stadsmuseum Grave.

Wilt u een kunstroute? Begin in het Stadsmuseum Grave, steek over naar de Kunstzaal Grave en wandel of fiets door naar Kunst in het Kerkje in oud Velp. Voor een wandeling en fietstocht kunt u ook terecht bij de Toeristische ontmoetingspunten.

Actueel nieuws vindt u in de agenda en www.stadsmuseumgrave.n

Deze etalage is niet actief.
Beheert u dit bedrijf? Neem eens contact met ons op of meld u aan voor deelname!
Facebook Twitter Instagram