Minicamping 't Brenneke

Minicamping 't Brenneke

Sambeek

Aan de brede uitwatering van de Maas, vindt u onze minicamping. Voor  fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers is ‘t Brenneke een geweldige fijne uitvalsbasis! Met 2 knooppunten voor de deur bent u  in 5 minuten in natuurgebied de Maasheggen, door Unesco aangewezen als het enige biosfeergebied van Nederland , en met het pontje staat u zo in natuurgebied de Maasduinen. Boxmeer heeft een sfeervol centrum, vele winkels en terrasjes op 3 kilometer.

Wij zijn een hygge-camping. Hygge staat voor gezelligheid, geluk vinden in de kleine dingen in een fijne en warme sfeer. U zult bij ons  rust, spontaniteit, veiligheid, en gemoedelijkheid vinden waardoor u ontspannen kunt genieten van uw vakantie!

De kleinschalige camping heeft 24 zeer ruime kampeerplaatsen (125m2) met 10 ampère stroom en een superknusse  pipowagen voor 2! Er is gratis Wifi op het gehele terrein en zeer net sanitair en een gloednieuwe overkapping!!

Een vers eitje van onze scharrelkippen, een pluktuintje,  een vrolijke  jongedame die met skelter  de lekkerste ijsjes brengt, of onze stoere  groenteboer met een karretje seizoensgroenten.

Met een kopje koffie onder de kersenboom?  Kom en geniet, wij zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt!

De camping is open van 27 maart tot 26 oktober.

Minicamping 't Brenneke
Minicamping 't Brenneke
Hoogeindseweg 18
5836 CB Sambeek
Facebook Twitter Instagram