Minicamping 't Brenneke
Sambeek

Minicamping 't Brenneke

In het prachtige buitengebied van Sambeek, grenzend aan een beek, tussen de rozenvelden en weilanden, vindt u minicamping 't Brenneke.

Gemoedelijk en gastvrij, met aandacht voor elke gast! 't Brenneke is heel geschikt voor fietsliefhebbers, wandelaars en iedereen die van rust houdt. De camping heeft 25 ruime kampeerplaatsen (125m2) en is een perfecte plek om de prachtige omgeving te verkennen. Er is gratis Wifi op het gehele terrein. De geheel nieuwe sanitaire voorzieningen bevinden zich in het achterhuis van onze boerderij. 

Iedereen die houdt van kamperen op kleine schaal zal het bij 't Brenneke naar zijn zin hebben. Met pony’s in de wei, koeien grazend naast de camping en kippen scharrelend over het veld beleeft u een natuurlijke vakantie. Een ommetje langs de beek , over het zandpad, of door de bomenlaan, u komt helemaal tot rust!

Kinderen kunnen heerlijk spelen op de grote kampeervelden, klimmen op boomstammetjes, pony’s borstelen of helpen met kippen voeren of eieren rapen. Met een kopje koffie onder de kersenboom? Ziet u uzelf al zitten? Kom en geniet, wij zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt!

De camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober

Tot ziens in het meest oostelijke deel van Noord - Brabant.

Minicamping 't Brenneke
Hoogeindseweg 18
5836 CB Sambeek