Kraaijenbergse Plassen

Kraaijenbergse Plassen

Linden

Dit gebied bestaande uit maar liefst 9 plassen biedt voor ieder wat wils. Surfers, vogelspotters, mensen die in de zon willen bakken en nog veel meer. Bij de Kraaijenbergse Plassen kan het allemaal. 

Wandelen en fietsen 
Met 15,5 kilometer aan wandel- en fietsroutes bieden de Kraaijenbergse Plassen de perfecte kans voor fietsers en wandelaars om er even lekker op uit te gaan en de benen te gebruiken.   
Je kunt hierbij gebruikmaken van de al bestaande fiets- en wandelroutes. 

*Als je 's avonds wilt wandelen, houd er rekening mee dat veel wandelpaden rondom de Kraaijenbergse Plassen onverlicht zijn. 

Watersport 
In en op bijna alle plassen is het toegestaan om te zwemmen, windsurfen, zeilen en snorkelen. 

Zin om te varen maar geen boot? Bij Ceulemans is het mogelijk een bootje te huren en andere wateractiviteiten uit te voeren. Je kunt bij hen terecht voor diverse activiteiten, zoals zeilen (bootje huren), kanovaren of vlotbouwen. 
 
Eten en drinken 
Op een terrasje aan het water of een nabijgelegen supermarkt: Er zijn mogelijkheden genoeg om een lekker hapje te eten en te genieten op het terras.  
évive, Bistro het Boothuys en Romein zijn een paar mogelijkheden die aan het water liggen. De Jumbo is nabij het water met in de buurt een aanlegstijger.  
 
Overnachten 
Hetzelfde geldt voor de mogelijkheden voor overnachting in de buurt van de Kraaijenbergse Plassen. Of je nou wil blijven in een Bed & Breakfast, vakantiepark, camping of lekker luxe in het nabijgelegen Van der Valk hotel. 
 
Parkeren 
Kom je met de auto? Geen probleem. In het hele gebied geldt een parkeerverbod langs de wegen, echter zijn er wel meerdere parkeerplaatsen aangewezen. Voor meer informatie en de besproken onderwerpen, kun je terecht op de website van de Kraaijenbergse Plassen.

Toeristische Ontmoetingspunten 
Bezoek onze Toeristische Ontmoetingspunten voor meer informatie: 

Plattegrond 
Bekijk de interactieve plattegrond van de Kraaijenbergse plassen.

Kraaijenbergse Plassen
Kraaijenbergse Plassen
Hardweg 10
5439 NG Linden
Facebook Twitter Instagram