Kampeerboerderij De Tienmorgen

Kampeerboerderij De Tienmorgen

Beers

Camping "De Tienmorgen" is aangesloten bij de VeKaBo. Achter de nog in bedrijf zijnde boerderij zijn wij in 1995 een mini-camping gestart. Midden in de natuur, landelijk gelegen, kunt u genieten van uw welverdiende rust.

Onze camping is een must voor gezinnen met kinderen en ouderen. De kinderen kunnen de werkzaamheden en het leven van de boer meebeleven. Helpen met het voeren en verzorgen van de koeien, kalveren, pony ’s en paarden, poezen, konijnen, geiten, kippen, ezels etc. Tevens meehelpen met het melken van de koeien in de vroege ochtend of avond. Of gewoon knuffelen met de dieren van de kinderboerderij.

De ruime staanplaatsen zijn voorzien van stroom en water. Het sanitair is netjes en wordt twee keer per dag schoon gemaakt. Het sanitair is rolstoel vriendelijk. Uw huisdieren zijn op onze campingboerderij van harte welkom. In de directe omgeving zijn ruiterpaden aanwezig, het is ook mogelijk om uw paard en/of pony te stallen in de wei of in de te huren paardenboxen.

De camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. U kunt ten aller tijden een bezoek aan de camping brengen, zodat u zelf ook de sfeer van De Tienmorgen kunt proeven. Reserveren is tijdens het voor- en hoogseizoen aan te bevelen.

Ook kunt bij ons terecht voor familiedagen, vriendenweekenden, schoolkampen, etc. Bekijk Groepsaccommodatie De Tienmorgen.
 

Kampeerboerderij De Tienmorgen
Kampeerboerderij De Tienmorgen
Broekkant 11
5437ND Beers
Facebook Twitter Instagram