Het Wisbroek

Het Wisbroek

St. Hubert

Bij groepsaccommodatie en boerderijcamping Het Wisbroek kunt u gezellig verblijven in een oase van rust. Wij beschikken over een sfeervolle ruimte voor groepen, vijf blokhutten / luxe trekkershutten en 11 kampeerplaatsen. Wij zijn een aktief melkveehouderijbedrijf en terwijl u bij ons verblijft gaan de werkzaamheden op het bedrijf gewoon door. Op vaste tijden kunt u een kijkje nemen in de stallen en zo een indruk krijgen van een melkveehoudersbedrijf.

Camping
Onze camping ligt aan een rustig landweggetje en grenst direct aan de boerderij. Vanaf het terrein heeft u een wijds uitzicht over de landerijen en grazende koeien. De achtergrond wordt gevormd door enkele houtwallen en bosjes. Haagbeuk en eiken zorgen voor schaduw en beschutting, Er zijn tien ruime kampeerplaatsen waarvan er acht zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. De vijf blokhutten met Zweedse accenten, hebben een natuurlijke uitstraling en bieden onze gasten een comfortabel verblijf. Verder is er een centraal speelveldje met enkele speeltoestellen, een zandbak en de mogelijkheid skelter te rijden. De camping ligt aan de knooppunten fietsroute Noord-Brabant en er zijn wandelmogelijkheden in de direkte omgeving. Door de aanwezigheid van zowel kampeerplaatsen als blokhutten kunt u ook met familie, vrienden of bekenden gaan kamperen die zelf niet beschikken over tent camper of caravan. Bij twee blokhutten kunt u tent of caravan direkt aansluitend plaatsen.

Blokhutten
Onze blokhutten zijn comfortabel en hebben  door hun massieve houten constructie een bijzondere uitstraling. De blokhutten kunnen het gehele jaar worden gebruikt door maximaal 6 personen. De blokhutten hebben een overdekt terras met tuintafel. De leefruimte heeft een keukenblok voorzien van 4 pits kookplaat, koelkast, wasbak met koud water en complete keukeninventaris. De ruime zithoek  beschikt over een grote tafel met 6 stoelen.  Er is tenslotte een trapje naar de slaapzolder met  3 slaapplaatsen. De leefruimte kan verwarmd worden door een kachel (gas). De blokhutten beschikken over een eigen toilet. 

Groepsaccommodatie
Voor groepen van 10 tot ongeveer 25 personen kunnen wij de volgende accommodatie aanbieden. Een gezamenlijke ruimte met kookgelegenheid, toiletten en een ruime en gezellige zitruimte op zolder. Slapen kunt u in kleinere groepen of gezinnen in één van de 5 ruime blokhutten. Deze opzet is bijzonder geschikt  voor familie-uitjes, vriendengroepen en bedrijfsuitjes.

Het Wisbroek
Het Wisbroek
Kwekerijweg 20
5454PK St. Hubert
Facebook Twitter Instagram