Herberg Thijssen

Herberg Thijssen

Vierlingsbeek

Herberg Thijssen
Herberg Thijssen ligt centraal gelegen in Vierlingsbeek nabij het dorpsplein ‘Het Vrijthof’ en direct achter de kerk midden in het centrum van Vierlingsbeek. Waar diverse fietsknooppunten en wandelroutes (zoals het Pieterpad) langs op komen. Herberg Thijssen is tevens een Ontmoetingspunt van het Land van Cuijk. Hier kunt u als toerist of recreant meer informatie krijgen over onze mooie regio.

De huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken!
Herberg Thijssen is een gezellig bruin Café met aan de voorzijde een ruim terras van 70 zitplaatsen. Tevens is er een grote zaal met een capaciteit voor 150 personen, maar ook voor kleinere gezelschappen, zeer geschikt. Zij kunnen deze zo inrichten dat er altijd een gezellige sfeer ontstaat.

Thuiskomen
Maarten en Tineke Hermans hebben een plek gecrëerd waar men zich thuis voelt.
'In onze steeds meer individualiserende snelle gehaaste maatschappij is er steeds minder aandacht voor ons als mens en tijd voor elkaar. Toch heeft eenieder van ons behoefte aan rust, gezellig samen zijn al dan niet onder het genot van een drankje. Herberg Thijssen is zo’n plek. Hier kun je de mooie dingen van het leven met elkaar delen. Met een drankje aan de bar, op het terras of een feest met vrienden of familie. Maar ook de minder leuke dingen van het leven zoals een intiem samen zijn na het verlies van een dierbare, is bij ons mogelijk. Vraag gerust naar al onze mogelijkheden. "


U vindt Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 in Vierlingsbeek
Telefoonnummer 06-23469071 www.herbergthijssen.nl

Meer weten over onze B&B? Kijk dan hier!
Meer weten over ons Caferia? Kijk dan hier!

Up to date blijven? Check: Facebook

Herberg Thijssen
Herberg Thijssen
Spoorstraat 5
5831BB Vierlingsbeek
Facebook Twitter Instagram