Fitland XL Mill

Fitland XL Mill

Mill

Fitland XL Mill biedt volop mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning. Een complete work-out in 2x4 minuten met Fast Fit, small group fitness als Fit in 60 dagen, buikspiertraining, Personal Training (LAPT) en RIP:60. Fitnesscentrum Fitland XL Mill heeft voor ieder individu een passend aanbod.

Vind je het leuk om samen met anderen te sporten, dan zijn de groepslessen wellicht iets voor jou! Zo kun je onder andere naar Pilates, BodyAttack, Ultimate Workout, BodyStep of BodyCombat, swingen in de Sh'bam, je spieren verstevigen bij BodyPump of CXWORX en je conditie op peil houden bij Indoor Cycling. In de zomertijden kun je ervoor kiezen lekker buiten te gaan sporten met de Ultimate Bootcamp en in de winter is er een Wielren indoor cycling. Voor zowel volwassenen als kinderen bestaat de mogelijkheid tot het volgen van lessen in Fitland Martial Arts (taekwondo, boksen en kickboksen), Ultimate Workout 4 kids, Kids Dance en Judo. Bovendien beschikt Fitland XL Mill over squashbanen, badmintonvelden en een zwembad waar diverse lessen gegeven worden, waaronder Aquafit en reumazwemmen.

Natuurlijk biedt fitnesscentrum Fitland XL Mill ook de mogelijkheid om na het sporten nog even lekker te genieten in de sauna, het zwembad of onder de zonnebank. Je bent tevens van harte welkom om gezellig een drankje te nuttigen in Grand Café Restaurant London. Hier vind je pooltafels, tafelvoetbal en een heerlijk terras.

Fitland Groep beschikt over meerdere Fitland sportvestigingen verspreid over Nederland, zodat je overal kunt sporten!

Fitland XL Mill vormt samen met Sauna- & Beautyresort De Wellnessboot en Bar/Restaurant London Street een uniek sport-, wellness-, party-, congres- en evenementencentrum in Nederland.

Fitland XL Mill
Fitland XL Mill
Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Facebook Twitter Instagram