De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen

Sint Anthonis

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat.

In de vakantieperiodes worden slechts 1 á 2 activiteiten per dag georganiseerd. Je bepaalt hierdoor je eigen dagprogramma door het aanbod op en rond de camping.

  • Grote kampeerplaatsen met privacy
  • Verhuur van Lodges & Chalets
  • Geschikt voor jong en oud
  • Gelegen in prachtig natuurgebied
  • Ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars

Kom luisteren naar de stilte…
Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ breng je bij ons dagelijks in de praktijk.

Tip voor jouw bezoek
De Ullingse Bergen is gelegen direct grenzend aan een 1.000 ha. groot natuurgebied. Het afwisselende natuurgebied verrast je, al fietsend of wandelend, door heide, bossen en zandverstuivingen. De fiets- en wandelliefhebber kan zijn hart ophalen!

De Ullingse Bergen
De Ullingse Bergen
Bosweg 36
5845 EB Sint Anthonis
Facebook Twitter Instagram