De Kemp

De Kemp

Vortum-Mullem

Logeren in het oudste landschap van Nederland. Genieten van natuur en rust. Maar ook van cultuur en oude dorpen en steden nabij. Dat doe je bij De Kemp in Vortum-Mullem. En u verblijft dan ook nog eens in prachtige architectuur en in bijzondere kamers.

U wilt enkele dagen lekker weg en overnachten in een Bed & Breakfast in een mooie omgeving. Of bent heerlijk onderweg op het Pieterpad. Of gewoon voor zaken onderweg. En zoekt rust maar ook inspiratie. U houdt van oprechte gastvrijheid en niet van hotels. Daarnaast bent u liefhebber van natuur, architectuur, kunst en design. Van een bijzondere omgeving.

De Kemp is een kleinschalige Bed & Breakfast in Vortum-Mullem. Nabij het prachtige Maasheggengebied, wellicht het best bewaarde geheim van Nederland.

De twee gastenkamers hebben een privé badkamer en zijn ingericht om te ontspannen. Zo vindt u er mooie boeken en tijdschriften (maar vanwege de rust geen televisie). Ook heeft elke kamer toegang tot de tuin. ‘s Avonds geniet u van een drankje en de rust. ‘s Morgens van een lekker ontbijt met streekproducten en producten uit eigen tuin en keuken. En overdag trekt u verder of verkent u de mooie omgeving. Dat kan de natuur in de directe omgeving zijn. Maar ook de oude (Romeinse) steden als Nijmegen, Cuijk en Grave. Duitse steden als Essen en Kleve (met bijzondere musea) liggen op korte afstand. Een paar dagen actief zijn kan ook op het water of een prachtige golfbaan in de buurt.

Kijk voor uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over de kamers, arrangementen of prijzen, op onze website.

De Kemp
De Kemp
Provincialeweg 1B
5827AA Vortum-Mullem
Facebook Twitter Instagram