Cuijk Keigoed

Cuijk Keigoed

Cuijk

Cuijk Kei Goed  

Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers.
De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje.
Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend.
In het hart van Cuijk is een grote veelzijdige braderie.
Uiteraard ontbreken de springkussens en gezellige terrassen niet.

Winkels open
Niet alleen de centrumondernemers maar ook bedrijven gevestigd op het industrieterrein of uit de regio komen naar het Cuijkse centrum om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Cuijk KeiGoed is voor hen een mooie gelegenheid om zich aan een breed publiek te presenteren. De winkels zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Verenigingen
Natuurlijk laten ook tal van Cuijkse vereniging tijdens Cuijk KeiGoed zien wat je bij hen allemaal kunt doen. Vaak hebben zij op deze dag leuke demonstraties, acties en aanbiedingen.

Springkussen
Ook de jongste bezoekers hoeven zich niet te vervelen. Er komen springkussens, een draaimolen, ze kunnen zich laten schminken en er wordt gezorgd voor popcorn en suikerspinnen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 1 week voor het evenement. 
Heeft u een leuk product en vind u het leuk om ook op deze braderie te staan, schrijft u zich dan in via de bovenstaand submenu.
Als u een voorkeur heeft voor een straat waarin u wilt staan, kunt u dit aangeven in het inschrijfformulier, hetgeen niet inhoudt dat u ook daadwerkelijk in die straat te staan komt.
Er zal, indien er geen plaats meer is op uw voorkeurslocatie met u besproken worden waar nog wel plaats is.
Voor de kramen en een afdekzeiltje zorgt de organisatie. Zeilklemmen, stroom en water voorziet de organisatie voor kraamhouders niet. Attracties worden alleen in overleg voorzien van de juiste aan- en afvoeren.

Kijk voor meer informatie op: www.cuijkkeigoed.nl

Cuijk Keigoed