Camping & Gastenverblijf De Brembroeken

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken

Vortum-Mullem

Bent u op zoek naar een gemoedelijk & gastvrij verblijf in een uniek stukje natuurgebied? Ga dan naar Vortum-Mullem waar u aan het einde van een doodlopende weg, middenin de weilanden, Camping & Gastenverblijf De Brembroeken vindt. Met 25 ruime kampeerplekken met verwarmd sanitair gebouw, een camperplaats met 15 plaatsen en twee verhuurlocaties; een trekkershut en bungalow.

Eigenaren Erik en Suuz zijn vol enthousiasme hun camping & gastenverblijf in Vortum-Mullem gestart in een uniek stukje natuur. De Brembroeken is het gebiedje tussen Groeningen en Vortum-Mullem in. Een moerasgebied wat zijn eigen boontjes moest doppen. In dit prachtige natuurgebied grazen onze aanhankelijke schapen en elk voorjaar kunt genieten van de dartelende lammetjes.

Erik: “De Brembroeken zijn al sinds 1900 in onze familie. Wij genieten nog iedere dag van het uitzicht dat sinds 1820 niets is veranderd. Wanneer je hier wandelt lijkt het dus echt alsof de tijd heeft stilgestaan. Vanuit deze rustieke plek, grenzend aan het unieke Maasheggen Unesco gebied, kun je alle kanten op." 

De Brembroeken; Een van de meest verborgen geheimen van  Brabant!

We hebben onze verblijven genoemd naar de kastelen in de regio. Kasteel De Voirt, Houtendonck en de Makken omdat we graag verbinding willen leggen met de regio.

Naast de verse eitjes van onze kippen, dagelijks verse broodjes en kunt u terecht voor een hapje en een drankje. En een assortiment van ambachtelijke- en streekproducten. Er worden tal van activiteiten georganiseerd zoals de Maasheggenmarkt, BBQ-avonden en workshops, als Maasheggenambassadeur ligt het accent op dit gebied. Kijk voor meer informatie op onze site.

Je kunt hier je energie kwijt en tegelijkertijd tot rust komen, écht opladen dus. 
U bent hier meer dan welkom!

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken
Camping & Gastenverblijf De Brembroeken
Brembroeken 1
5827 AH Vortum-Mullem
Facebook Twitter Instagram