Camping & Gastenverblijf De Brembroeken

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken

Vortum-Mullem

Ben je op zoek naar een oase van rust en ruimte? In het Noord-Brabantse Vortum-Mullem ligt onze Camping & Gastenverblijf De Brembroeken. Midden in een natuurgebied, aan het einde van een doodlopende weg en tussen de weilanden staan onze duurzame boerderij met trekkershut, vakantiehuis en camping.

Genieten van de opkomende of ondergaande zon, een heerlijke wandeling in de natuur of gewoon even een vers eitje op het erf halen voor uw ontbijt? Bij De Brembroeken is het allemaal mogelijk. Kom ook genieten van de prachtige omgeving, de rust en de heerlijke streekproducten.

  • Kleinschalige camping midden in de natuur
  • Verhuur van trekkershut en vakantiehuis
  • Duurzame boerderij en camping
  • Beleef de boerderij en prik een vorkje mee
  • Haal- en breng service voor wandelaars en fietsers

Bezoek UNESCO natuurgebied De Maasheggen 
Camping en Gastenverblijf De Brembroeken is gelegen in het prachtige Unesco Natuurgebied De Maasheggen. De Maasheggen biedt veel mogelijkheden om heerlijk te fietsen en wandelen. Wij hebben volop gratis fiets- en wandelkaarten liggen bij de receptie en geven je graag tips om je tocht nog mooier te maken.

Tip voor jouw bezoek
Wist je ook dat Camping en Gastenverblijf De Brembroeken een haal- en brengservice heeft voor wandelaars? Maak er gebruik van als je de Maasroute of Pieterpad aan het wandelen bent! Fietsers en wandelaars zijn altijd welkom om bij ons te overnachten

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken
Camping & Gastenverblijf De Brembroeken
Brembroeken 1
5827 AH Vortum-Mullem
Facebook Twitter Instagram