Bosrijk de Kuluut

Bosrijk de Kuluut

Overloon

"Bosrijk De Kuluut” is een kleinschalig vakantiepark in het bosrijke Overloon, het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg.

“Bosrijk De Kuluut” beschikt over 18 vakantiewoningen onderverdeeld in 4 verschillende types. Suprème, Aspen en Eden, zijn voor 2 tot 6 personen. Voorzien van alle luxe en comfort zoals relaxfauteuils, sauna, massagedouche, gashaard, vaatwasser, flatscreens en overdekte terrassen toe. De “Grandeur” zijn twee 8-persoonswoningen met 4 slaapkamers en elk een eigen badkamermet toilet, en één 12-persoonswoning met 6 slaapkamers en elk een eigen badkamer met toilet. (1 badkamer is aangepast voor minder valide). Ideaal om er gezellig met de familie, of vrienden even tussenuit te gaan. De ruime bedden zijn allemaal 2.10m lang.

Het park zelf straalt ruimte, rust, luxe en natuurlijk de Brabantse gastvrije gezelligheid uit.

Bosrijk De Kuluut is verkozen als nummer 2 vakantiepark van Nederland, en heeft hiermee de Zoover Award 2013 gewonnen!

Overloon, de toeristische parel van Noord-Oost Brabant, is de ideale plek om diverse fietsroutes te maken, of lekker te wandelen in de bossen. Breng eens een bezoekje aan één van Nederlands leukste dierentuinen ons eigen Zoo-Parc, het nationaal oorlogs- en verzetsmuseum, onze schitterende golfbaan of recreatieplas Het Schaartven, allemaal in Overloon! Bovendien kunt u bij ons ook heerlijk op het terras genieten van onze lunch- en dinerkaart.

In de omgeving vindt u natuurgebieden De Peel, De Maasduinen en De Kempen. Voor wellness kunt u naar de Wellnessboot in Mill of het thermaal bad in Arcen, en voor de kinderen kunt u ook buiten Overloon genieten van bijvoorbeeld recreatiepark Toverland en De Efteling.

Voor verdere informatie, nieuws en/of kortingen zie www.bosrijkdekuluut.nl

Bosrijk de Kuluut
Bosrijk de Kuluut
Kuluutweg 8
5825BC Overloon
Facebook Twitter Instagram