Actief in het Land van Cuijk

Actief in het Land van Cuijk

Ga op pad met een Groeter! Laat je meevoeren langs de mooiste plekken van het Land van Cuijk en ontdek de bijzondere verhalen die de streek rijk is.

Actief op pad in het Land van Cuijk
Tussen de grenzen van de Maas en de Peel, in het noordoosten van Brabant ligt het Land van Cuijk. Dit gebied heeft een rijke geschiedenis en kent vele historische bezienswaardigheden. Wilt u actief op pad in het Land van Cuijk om oude bouwwerken, speciale monumenten en enerverende plekken te bezoeken en te ontdekken? En wilt u graag de fascinerende verhalen die daarbij horen te weten komen? Trek er dan op uit met een gids!

In het Land van Cuijk zijn vele gidsen, de zogenaamde ‘Groeters’, actief die het gebied op hun duimpje kennen. Laat u onder begeleiding van zo´n gids meevoeren langs de hoogtepunten van Grave, Cuijk, Mill & St. Hubert, Boxmeer en Sint Anthonis en ontdek de boeiende verhalen die het gebied zo bijzonder maken. Door actief het Land van Cuijk te ontdekken onder begeleiding van een Groeter wordt uw ontdekkingsreis nog specialer.

Wandelen en fietsen in het Land van Cuijk
Wilt u een fietstocht door het Land van Cuijk maken? Of bent u van plan om het Land van Cuijk te voet te ontdekken? In beide gevallen kunt u gebruik maken van een gids uit het Land van Cuijk. Laat u tijdens het wandelen of fietsen door deze geweldige omgeving meevoeren door een Groeter en maak kennis met de fascinerende geschiedenis van het gebied. Zo maakt u van uw fiets- of wandeltocht door Grave, Mill & St. Hubert, Boxmeer, Cuijk, en/of Sint Anthonis een bijzondere ervaring waar u nog lang over na zult praten. 

Samenvattend:

  • Actief in het Land van Cuijk
  • Met prachtige fietsroutes
  • En mooie wandeltochten
  • Bezoek unieke bezienswaardigheden
  • Onder gratis begeleiding van een gids
  • Ontdek de prachtige streekverhalen

Ontdek actief het Land van Cuijk
Actief het Land van Cuijk ontdekken was nog nooit zo leuk. De Groeter vertelt u ongetwijfeld informatie die u nog niet wist over die delen van het Land van Cuijk waar u gaat fietsen of wandelen. De Groeters zijn veelal geboren en getogen in het gebied en delen hun passie, kennis en liefde voor de streek en bezienswaardigheden graag met u. 

De Groeter kent het Land van Cuijk door en door en vertelt leuke weetjes en feiten over de geschiedenis, religie, cultuur en natuur van het Land van Cuijk. Samen met deze gids maakt u van uw fietstocht of wandeltocht door het Land van Cuijk en omgeving een geweldige belevenis en ontdekt u het unieke karakter van gemeenten als Boxmeer, Sint Anthonis, Mill, Cuijk en Grave.

Zie ook:
Op pad met een Groeter