Deel dit artikel ‹ Terug

Steven Kazàn & Jamie met ‘Hey Hallo’ in Theater Myllesweerd

Geplaatst op: vrijdag 12 mei 2023


Lekker lachen en genieten van mooie goochel-acts. Dat kan op zaterdagavond 27 mei in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Want dan staan Steven Kazàn & Jamie met hun show ‘Hey Hallo’ er vanaf 20.15 uur op de planken. Deuren gaan om 20.00 uur open en tickets kosten 20,- euro, dit is inclusief een consumptie. Reserveer tickets online of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.


In het voorjaar van 2020 werden Steven Kazàn en Jamie als duo op de kaart gezet door het razend populaire ‘Corona TV’. Deze ‘ongemakkelijke’ video’s werden in korte tijd miljoenen keren bekeken. Na hun online-avontuur, kun je Steven en Jamie zien tijdens hun liveshow: ‘Hey hallo’. Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!

‘Hey Hallo’ is een mix van Steven’s eerdere theatershows en heel veel nieuwe sketches met de heerlijke ongemakkelijkheid van Corona TV. Luchtig entertainment waar je blij van wordt!


Check de agenda op www.myllesweerd.nl voor tickets en een actueel overzicht van theatershows en films. Tickets zijn ook aan de balie van Myllesweerd af te halen aan de Kerkstraat 3 in Mill. Bij zowel online reserveren als tickets afhalen aan de balie zijn geen extra reserveringskosten.