Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste keer feesttent op Gemeentehuisplein tijdens Millse kermis

Geplaatst op: donderdag 9 september 2010


De samenwerkende horecaondernemers in de feesttent tijdens de Millse kermis pakken qua muziek weer flink uit. Een aantal bekende en zeer gerenommeerde bands staan er dit jaar namelijk weer op het podium. Van de bruiloftsband (Tilt) van Wesley en Yolanthe tot de band (Crystal dream) uit het voorprogramma van Guus Meeuwis. De feesttent is van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 september te vinden op het kermisterrein in Mill. www.uitinmill.nl

Voor het laatst kan dit jaar de kermis gebruik maken van het gemeentehuisplein. Naar verwachting zal eind september begonnen worden met de bouw van het Sociaal Cultureel Centrum op die plaats. Maar van 18 tot en met 21 september staat eerst het markt- en gemeentehuisplein nog vol met diverse attracties en een grote feesttent. In deze feesttent een gevarieerd aanbod aan bands en koren en dat voor het hele gezin.
Zaterdagavond begint het met de band Crystal dream. Deze echte allround band verzorgde dit jaar het voorprogramma van de Guus Meeuwis concerten. Op zondagmiddag zal vanaf 12.00 uur de feesttent gevuld worden met koren tijdens het Smartlappenfestival en de Heineken Party piano’s zetten vanaf 21.00 uur de tent op zijn kop. Maandagavond is de regionale coverband Random te gast in de feesttent en traditioneel wordt de Millse kermis in de tent afgesloten met top formatie Tilt.

Kijk voor meer informatie rond alle activiteiten tijdens de Millse kermis op de online uitagenda www.uitinmill.nl. Namens alle samenwerkende horecaondernemers wensen wij u een prettige kermis!
advertentie