Bulldog-UP zondag 8 januari in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill Bulldog-UP
Deel dit artikel ‹ Terug

Bulldog-UP zondag 8 januari in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill

Geplaatst op: maandag 2 januari 2023


Het seizoen met maandelijkse semi-akoestische muziekmiddagen in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill wat in oktober begon, gaat ook in 2023 uiteraard door. Zo is er komende zondag (8 januari) Bulldog-UP te horen. De show start om 17.00 uur, de deuren gaan om 16.30 uur open en de toegang is natuurlijk helemaal gratis.


Bulldog-UP

Als Bulldog-LT is deze band al vele decennia bekend. De band bestaat uit ervaren muzikanten die al vele jaren de passie delen om echte rockmuziek te maken. Maar een aantal jaren geleden kwamen de heren rockers op het idee om voor de lol een keer “iets akoestisch” te gaan doen. De naam van de band werd aangepast: BULLDOG-UP! Waarbij UP voor unplugged staat, en de uitspraak (joepie) voor het feest der herkenning. Het repertoire bestaat uit een hele reeks rock klassiekers uit de bestaande Bulldog-LT setlist, maar dan uiteraard aangepast aan een unplugged setting. Maar ook echte akoestische klassiekers zijn aan de Bulldog-UP set toegevoegd. Dat laten zij komende zondag 8 januari horen in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill.


Agenda semi-akoestische muziek

Zondag 8 januari – Buuldog-UP

Zondag 12 februari – Two Stools

Zondag 12 maart – Foezz


Zie voor meer informatie rond activiteiten in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill hun Facebookpagina en www.lagerhuismill.nl