Holland Baroque werkt samen met Sven Ratzke Holland Baroque werkt samen met Sven Ratzke
Deel dit artikel ‹ Terug

Holland Baroque werkt samen met Sven Ratzke

Geplaatst op: vrijdag 25 november 2022


Zanger en performer Sven Ratzke en barokorkest Holland Baroque vieren de liefde en verlichten samen de donkere maanden voor kerst. In ‘Love is Crazy’ brengen ze samen barokke versies van bekende liedjes. Het concert is zaterdag 3 december te zien in Schouwburg Cuijk. 

Omhul jezelf met de warme klanken van Holland Baroque en de mooiste love songs van grote songwriters van de laatste decennia. Laat je vervoeren door entertainer Ratzke, die je van song naar song zal begeleiden met zijn eigenzinnige verhalen. Een show die ontroert en fascineert, met nieuw materiaal speciaal geschreven voor de orkestpartijen, door artistiek team Judith en Tineke Steenbrink. Met stukken van David Bowie, Tom Waits, Nick Cave, Barbara, Billie Eilish, Nina Hagen, Leonard Cohen en J.S Bach. 

Sven Ratzke bespeelt de internationale podia van Berlijn tot New York en laat grenzen vervagen tussen performance en muziektheater. Vorig jaar maakte hij furore met zijn Bowie interpretaties. 

Nu deelt hij het podium met Holland Baroque, bekend van eerdere samenwerkingen en tournees met artiesten als Daniël Lohues, Tim Knol en trompettist Eric Vloeimans, waarmee zij een Edison wonnen. 

‘Love is Crazy’ is zaterdag 3 december te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl