Winnares Neerlands Hoop komt naar Schouwburg Cuijk Winnares Neerlands Hoop komt naar Schouwburg Cuijk
Deel dit artikel ‹ Terug

Winnares Neerlands Hoop komt naar Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: woensdag 23 november 2022


Cabaretière Kirsten van Teijn heeft met haar voorstelling ‘(S)EXPERIMENT’ de Neerlands Hoop 2022 gewonnen, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermaker met een groot toekomstperspectief. Haar voorstelling is woensdag 30 november te zien in Schouwburg Cuijk. 

(S)EXPERIMENT is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit. Kirsten van Teijn neemt je vol optimisme en zelfspot mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. 


Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Uit het juryrapport van Neerlands Hoop: "(S)EXPERIMENT is een opzwepende, moderne en urgente voorstelling. De fysiek sterke cabaretière is gegroeid in haar eigenheid en vond een plek voor al haar talenten. Ze viert de duo-liefde uitbundig zonder het moeilijke traject ernaartoe te negeren."

Deze voorstelling is woensdag 30 november te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl