Alle kinderen zijn uitgenodigd om hun schoen te komen zetten bij Automotive Auctions Alle kinderen zijn uitgenodigd om hun schoen te komen zetten bij Automotive Auctions
Deel dit artikel ‹ Terug

Alle kinderen zijn uitgenodigd om hun schoen te komen zetten bij Automotive Auctions

Geplaatst op: maandag 14 november 2022


Goed nieuws! Sinterklaas is weer in het land. Alle kinderen en hun (groot)ouders of verzorgers zijn uitgenodigd om tot en met vrijdag 2 december 12:00 hun schoen te komen zetten bij Automotive Auctions in Boxmeer. De showroom aan de Graafseweg 23a in Boxmeer is elke werkdag van 09:00 tot 18:00 geopend voor het zetten van een schoen. 


Sinterklaas is weer in het land en dat betekend dat menig kinderhartjes weer sneller gaan kloppen vanaf 12 november! Dan zal Sinterklaas ’s avonds de schoentjes van de kinderen weer vullen met cadeautjes terwijl hij met zijn schimmel over de daken van de huizen trappelt! Als specialist in het veilen van exclusieve voertuigen en oldtimers in binnen- en buitenland gaan wij wat leuks doen!

Wij willen graag zo veel mogelijk kinderen en hun (groot)ouders of verzorgers uitnodigen om tot en met vrijdag 2 december een schoen te zetten bij Automotive Auctions in Boxmeer. Hoe tof is het voor de kinderen om hun schoen te kunnen zetten tussen grote automerken als Ferrari, Mercedes-AMG, Porsche, Bentley, Rolls Royce en nog veel meer! Deze kans willen we natuurlijk aan zo veel mogelijk kinderen, ouders en/of grootouders bieden.


12 november is de grote intocht van Sinterklaas. Dat betekent dat alle kinderen en hun (groot)ouders of verzorgers zijn uitgenodigd om tot en met vrijdag 2 december 12:00 hun schoen te komen zetten bij Automotive Auctions in Boxmeer. Op 5 december 14:00 uur zijn de kinderen weer welkom om te kijken of Sinterklaas zijn of haar schoen niet overgeslagen heeft.