Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste Carbootsale Boxmeer 2010 op 5 september

Geplaatst op: maandag 30 augustus 2010


Op zondag 5 september a.s. wordt alweer de laatste Carbootsale Boxmeer bij de De Witte Brug gehouden.

Na een reeks van 4 uitverkochte sales is nu de 5e en laatste sale van dit jaar aan de beurt. Ook hiervoor zijn de inschrijvingen al in volle gang en melden zich vele particulieren vanuit de regio maar ook ver daarbuiten aan om mee te doen.

`De leukste manier om aan je overtollige spulletjes een leuke cent te verdienen` wordt het ook wel genoemd. Op zondag met de je auto, bus met of zonder aanhanger vol het terrein oprijden, geen gesjouw en naast je voertuig je eigen winkeltje opbouwen.
Stoeltjes, de kids en een natje en een droogje mee en heerlijk mensen kijken en natuurlijk scherp onderhandelen met de klanten.

Diegene die op bezoek willen komen op deze Grootste en Gezelligste markt in de regio zijn tussen 9.00uur en 15.00uur van harte welkom. Iedereen is verbaast over de gezellige ouderwetse sfeer van de markt en men komt inmiddels van heinde en verre om hier een graantje van mee te pikken. Lekker struinen langs de meer dan honderd standhouders, aangevuld met live muziek en een heerlijk terras midden op de sale.

Voor euro 1,20 per persoon ben je al binnen en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. De sale wordt gehouden op het grote buitenterrein van de restaurant De Witte Brug, St Anthonisweg 63 te Boxmeer. Slechts 300m vanaf afslag 6 op de A73 en het parkeren is geheel gratis.

Voor meer informatie kan men kijken op www.carbootsaleboxmeer.nl of bel met 0478 - 63 25 07.
advertentie