Beleef de zomer in Myllesweerd! Beleef de zomer in Myllesweerd!
Deel dit artikel ‹ Terug

Beleef de zomer in Myllesweerd!

Geplaatst op: vrijdag 27 mei 2022


Komende zomer gaat Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill een aantal extra activiteiten organiseren. Dit zal gebeuren in de maanden juli en augustus, tijdens 'De Myllse Zomer’! Myllesweerd biedt in de zomer een gevarieerd programma speciaal voor alle thuisblijvers, maar ook voor de toeristen die in de omgeving verblijven. De verschillende activiteiten zullen dan ook laagdrempelig zijn zodat iedereen er bij aanwezig kan zijn.

Er is deze zomer voor ieder wat wils, zo staat er een illusieshow van Jochem Nooyen op het programma, een koffieproeverij van De Wisent uit Uden en 2 gratis te bezoeken singer-songwriter edities. Tijdens deze edities kun je genieten van intieme optredens van lokale talentvolle singer-songwriters onder het genot van een hapje en drankje.


Hieronder het voorlopige overzicht van de aankomende zomeractiviteiten:


• Zondag 24 juli - Singer-songwriter editie – 13:30 t/m 16:30 - Gratis entree - Plaza

• Zondag 31 juli - Koffieproeverij De Wisent – 10:00 t/m 12:00 - Plaza

• Zondag 21 augustus - Singer-songwriter editie – 13:30 t/m 16:30 - Gratis entree - Plaza


 De kaartverkoop voor de illusieshow en koffieproeverij is al gestart. Binnenkort wordt er ook meer bekend gemaakt rondom de singer-songwriter edities en welke artiesten er tijdens deze editie komen optreden. Volg daarom de socials en houd de website www.myllesweerd.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom De Myllse Zomer!