Start digitale cursussen in Bibliotheek Grave Start digitale cursussen in Bibliotheek Grave
Deel dit artikel ‹ Terug

Start digitale cursussen in Bibliotheek Grave

Geplaatst op: vrijdag 13 mei 2022


Digitale vaardigheden zijn in onze maatschappij noodzakelijk. De bibliotheek vindt het belangrijk om mensen daarin te ondersteunen. Vanaf donderdagavond 2 juni kun je daarom ook bij de bibliotheek in Grave terecht om je digitale vaardigheden bij te spijkeren. Er zijn diverse maatregelen genomen waardoor ook in deze tijd van corona maatregelen de cursussen verantwoord en veilig kunnen verlopen.


Onder persoonlijke begeleiding van een medewerker organiseert BiblioPlus in de bibliotheek de cursussen van ‘Klik & Tik’.

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor jou. Daarnaast wordt ook de cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ aangeboden. Dit programma leert je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Beheers je de basisvaardigheden, dan kun je de cursus ‘Klik & Tik. Samen op ’t web’ volgen. Hierin staat sociale media als Facebook en Twitter centraal.

Of de cursus 'Klik & Tik. Veilig online', waarin je meer leert over internetfraude en waar je op moet letten om veilig te kunnen internetten.


De wekelijkse cursussen vinden vanaf 2 juni in bibliotheek Grave plaats op donderdagen van 18.45 – 20.45 uur. Het doorlopen van een cursus duurt, afhankelijk van welke cursus je volgt, gemiddeld zes tot tien bijeenkomsten. De verschillende cursussen kunnen aansluitend gevolgd worden en er kan voortdurend ingestapt worden. Kosten voor BiblioPlus-leden zijn € 25,-, voor niet-leden € 35,-. Er wordt gewerkt in kleine groepjes met een maximum van 5 deelnemers.

Bel voor meer informatie of om je aan te melden naar 0485 583500.


Bibliotheek Grave, Trompetterstraat 2

www.biblioplus.nl