Eerste Land van Cuijk Ontdekpakket uitgereikt Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste Land van Cuijk Ontdekpakket uitgereikt

Geplaatst op: donderdag 28 april 2022


Het echtpaar De Wit uit Zuid-Scharwoude heeft afgelopen week het eerste Land van Cuijk Ontdekpakket in ontvangst mogen nemen. Zij zijn daarmee ook de eerste winnaars van de prijsvraag van onze online vakantiebeurs www.vakantieineigenlandvancuijk.nl


Bezoekers van de beurs maken kans op een gratis Land van Cuijk Ontdekpakket als zij hebben besloten om in 2022 een of meer nachten bij een van de verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk te verblijven. Dat hoeven overigens niet per se verblijfsaccommodaties te zijn die aan onze beurs deelnemen. Zo was het echtpaar De Wit te gast bij minicamping ’t Brenneke in Sambeek. Ze hadden het daar uitstekend naar de zin. “We komen zeker nog eens terug. Wat hebben we genoten in het mooie Land van Cuijk!”


In het Land van Cuijk Ontdekpakket zitten onder meer heerlijke streekproducten, vrijkaartjes voor bezienswaardigheden – en nog veel meer. De meeste producten in het pakket zijn gratis beschikbaar gesteld door ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk. De deelnemers aan de prijsvraag kunnen kiezen uit drie pakketten: voor gezinnen met kinderen, voor actieve vakantievierders en voor bourgondische levensgenieters. Het echtpaar De Wit koos voor het laatste.


Heb je -of werk je bij- een verblijfsaccommodatie? Wijs jouw gasten op de mogelijkheid om mee te doen aan de prijsvraag! Deelname is gratis.