BiblioPlus onderzoekt de behoefte aan workshops over nieuwe technologieën. VR bril
Deel dit artikel ‹ Terug

BiblioPlus onderzoekt de behoefte aan workshops over nieuwe technologieën.

Geplaatst op: donderdag 14 april 2022


BiblioPlus beschikt al een aantal jaar over een Techlab voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Dit is een makersplaats waar kinderen aan de slag kunnen met 3D printen, Lego Mindstorms en We-Do, Virtual Reality, film en robots en programmeren en webdesign. Zeer regelmatig krijgen we tijdens de workshops van ouders de vraag wanneer de bibliotheek dit ook voor volwassenen gaat aanbieden. Deze stap wil BiblioPlus nu gaan zetten. 


De keuze in technische thema’s is groot en daarom hebben we een korte vragenlijst ontwikkeld. Hiermee willen we in kaart brengen of er behoefte is aan dergelijke workshops en naar welk soort workshops de interesse dan uitgaat. We willen als bibliotheek uiteraard workshops ontwikkelen die zo goed mogelijk aansluiten bij de vraag.

Wil je de bibliotheek helpen met het ontwikkelen van dit nieuwe trainingsaanbod? Vul dan de korte vragenlijst in via de volgende link www.biblioplus.nl/techlab-volw.

  

We verloten een gratis deelname aan de workshop “3D ontwerpen en printen” onder alle personen die een vragenlijst hebben ingevuld.

Natuurlijk staan we ook open voor jouw ideeën! Hier is in de vragenlijst ook ruimte voor gemaakt!


Meer informatie:

Anita Witsiers, regisseur Kennisdelen en Ontmoeten: a.witsiers@biblioplus.nl.