Avondvierdaagse Boxmeer gaat in 2022 niet door Wandelvierdaagse Boxmeer gaat in 2022 niet door
Deel dit artikel ‹ Terug

Avondvierdaagse Boxmeer gaat in 2022 niet door

Geplaatst op: maandag 21 maart 2022


Er komt in 2022 geen Avondvierdaagse in Boxmeer. Dat heeft het bestuur van de Stichting Wandelsport Boxmeer onlangs besloten.

Na de jubileumvierdaagse, waar zeer veel wandelaars aan meededen, moest de organisatie vanwege de coronapandemie de volgende avondvierdaagse afgelasten en later overstappen op de home-edition.

Nu er weer mogelijkheden zijn lijkt het allemaal toch te kort dag en met te veel onzekerheden omgeven dat de organisatie tijdig rond kan zijn om een evenement op niveau te organiseren waar iedereen weer aan kan deelnemen en met de nodige sfeer en gezelligheid begin juni van dit jaar. Er moeten immers definitieve afspraken gemaakt kunnen worden met de start- en rustpunten, de vrijwilligers, overheden, sponsors, scholen en muzikanten. Dat blijkt ondanks de al gezette stappen toch lastiger dan gedacht.


De organisatie heeft dan ook besloten om voor zeker te gaan en daarom al stappen gezet om in 2023 weer een evenement te kunnen aanbieden zoals we dat al 40 jaren kennen in Boxmeer.