De Meerstoel Mini Vaarwel Festival op 3 april Deel dit artikel ‹ Terug

De Meerstoel Mini Vaarwel Festival op 3 april

Geplaatst op: zaterdag 19 maart 2022


Nog één keertje openen we onze deuren! Na 33 jaar De Meerstoel sluiten we zondag 3 april af met een Mini Vaarwel Festival. Om 14.00 uur begint ons kleine festival en rond 22.00 uur is het tijd voor de aller, allerlaatste ronde...
 
We hebben, al zeggen we het zelf, een heel mooi programma! We hanteren een kleine menukaart met oa stroopwafels, kop soep, tosti's en lekkere drankjes. Er vinden rondleidingen plaats bij de stuw en sluizen. Met kruidengids Resi kan je op een kleine wildplukwandeling. Ga op pad met herder Frank en zijn schaapskudde. Per deelnemer vraagt Frank een vergoeding van € 2.00.  We lanceren ons receptenboekje 33 jaar De Meerstoel in 33 recepten. We hebben en kleine kringloopkamer ingericht en Dj Don Gio vult de tuin met zijn funky en soulklanken. Er kan gedanst worden! 
 
We hopen er met jullie, de leuke en gezellige Meerstoel-bezoekers en onze samenwerkingspartners, zo een knoep mooie afsluiting van te maken. Hopelijk tot 3 april en proost op alle mooie en fijne herinneringen aan De Meerstoel en op de toekomst!