De TechLab Club, dé plek voor echte ontdekkers De TechLab Club, dé plek voor echte ontdekkers
Deel dit artikel ‹ Terug

De TechLab Club, dé plek voor echte ontdekkers

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2022


Als je als kind gek bent op computers en techniek, als je graag wilt filmen en de nieuwste snufjes super interessant vindt, dan wil je hier toch lekker mee aan de slag! Ontdekken, leren en doen, dat kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar elke week in de TechLab Club! 


Iedere maandag in Boxmeer en iedere dinsdag in Gennep wordt er 1,5 uur gewerkt met uitdagende materialen waarmee kinderen de nieuwste technologieën leren én waarmee ze kunnen bouwen en creëren. De TechLab Club gaat vanaf 21 en 22 maart aan de slag met de thema’s VR & AR en Film. En er is nog plek om deel te nemen!


Bij VR & AR, oftewel Virtual Reality en Augmented Reality, leren de deelnemers wat deze technologie is, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan. En ze gaan ook zelf aan de slag met het maken van een eigen VR en AR experience. 


Bij het thema film zetten de kinderen zich in als acteur, regisseur of cameraman. Achter of voor de schermen gaan ze aan de slag met stopmotion en het green screen. En misschien laten ze zelfs een robot in hun film verschijnen. 


Uw kind aanmelden als TechLab Clublid? Kijk voor meer informatie op www.biblioplus.nl/techlab