Lindefeesten 2022 weer van start! Deel dit artikel ‹ Terug

Lindefeesten 2022 weer van start!

Geplaatst op: woensdag 16 februari 2022


Na 2 jaar afwezigheid, door de welbekende rede, wijst alles erop dat we in 2022 weer de Lindefeesten mogen organiseren. Noteer vast in je agenda: 8,9 en 15,16 april.

De organisatie heeft in de afgelopen 2 jaar niet stil gezeten en hebben weer een mooi programma samen kunnen stellen. De start van de deze editie zal zijn op 8 april en zal in het teken staan van een heus Oktoberfest. Omdat de afgelopen 2 jaar de Oktoberfeesten ook niet of nauwelijks doorgang hebben kunnen vinden is het natuurlijk een mooie gelegenheid om dit in april wel te vieren.


De hoofdact van deze eerste avond is de welbekende band: Wir sind Sptizte! Energie, verrassend en enig in zijn soort. Dat is de juiste omschrijving van deze powerband uit de Zuid-Limburgse heuvels. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour!

Verder zullen op deze avond nog 2 artiesten acte de présence geven, te weten: Immer Hansi heeft al veel Skihütten in Gerlos, Hinterglemm, Kirchberg und Westendorf doen beven. Ook in Nederland, België en Frankrijk heeft hij al veel feesten gedaan waaronder de Moose Bar XXL (Sportpaleis Antwerpen), Zwarte Cross, Das Coen und Sander Fest (Jaarbeurs) en deze avond gaat hij de Lindefeestentent op stelten zetten. DJ Otto Wunderbar is de meeste geboekte Oktoberfest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor een Party Ohne Ende!


Op 9 april staat de band Proost! op het podium, ondertussen geen onbekende op de Lindefeesten. PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één gróte stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel een drankje en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning! In een onnavolgbare show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan Special Effects word je kéér op kéér verrast!

Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen.Wij maken vrienden voor het leven! Daar moet op gedronken worden! (Hy-Ha-Hoo) PROOST!


Goede vrijdag 15 April is voor Qmusic The Party - 4 uur fout. Qmusic the Party is een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! READY TO PARTY? Dit mag je zeker een Goede Vrijdag noemen!


De slotdag is op paaszaterdag 16 april. Dan staat This is Beethoven! Op het podium. Beethoven mag ondertussen de titel huisband van de Lindefeesten wel dragen aangezien ze voor de 15 e keer op het podium staan in Sambeek. Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te

tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energie.

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst 42m2 , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het af. Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!


De Lindefeesten worden dus in 2022 weer als vanouds gevierd. Wij zullen zorgen dat we na 2 jaar afwezigheid klaar zullen staan voor een knalfeest.

Voorverkoop start op 22 februari 2022. Voor meer informatie en kaartverkoop zie www.lindefeesten.nl en onze facebook en Instagram pagina’s.