Deel dit artikel ‹ Terug

Positieve reacties op Kuulenfeesten

Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2007


De organisatie heeft diverse positieve reacties gekregen na het publiceren van optredende artiesten tijdens de Kuulenfeesten 2007. “Wij gaan met het hele gezin,” aldus een van mensen die al kaartjes kocht in de voorverkoop. De Kuulenfeesten worden gehouden op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom.

Vooral het programma op zaterdag 23 juni is geschikt voor jong en oud. Dit ook zeker gezien de tijdige aanvang van het programma: 17.30 uur! Dan zijn er optredens van Sam Sam uit Langenboom, Thomas Berghe (bekend als zanger en deelnemer sterren dansen op het ijs), Wesley, Arne Jansen (meisjes met rode haren), gebroeders Ko, Ronnie de Wit (uit Mill), Frank van Etten, Staal met glazen, Joost mag het weten en de presentatie is in handen van Brabantparty presentator en DJ Rogier van Oosterhout. Dit belooft dus een groot feest te worden voor iedereen.

Maar ook de avond daarvoor zal het een feest worden op de Kuulenfeesten. Op vrijdag 22 juni beginnen de feesten namelijk om 21.00 uur met optredens van diverse lokale en regionale bands. Er zijn optredens van Jone uit Mill, the Juveniles uit Wilbertoord, Rockfever met muzikanten uit de hele regio en de Jan van Brusselband. Deze laatste band geniet landelijke bekendheid en is te vinden op alle grote festivals en muziekfeesten waar het feest moet worden. Zij mochten dus zeker niet ontbreken op het programma van de Kuulenfeesten 2007.

Kaarten kosten voor vrijdagavond 22 juni 10 euro in de voorverkoop en aan de kassa 13 euro en voor de zaterdagavond (programma begint dus echt om 17.30 uur) kosten de kaartjes 15 euro in de voorverkoop en aan de feesttent betaald u die avond 18 euro. Voor minder validen bestaat de mogelijkheid plaatsen te reserveren via Edwin Thoonen tel. 06-13158726. Kaartjes zijn verder te koop in Mill bij boek en kantoorvakhandel Schipperheijn en grandcafe zaal het Lagerhuis. Maar ook bij Café D'n Bens Langenboom, Tej Tat Zeeland, Music store Uden, Music store Cuijk, D'n Egelantier Haps, De Batavier Wanroy en steakhouse Don Kiesjot Grave. Natuurlijk kunt u ook onlie kaartjes reserveren via www.kuulenfeesten.nl.
advertentie