Nieuw: B&B Mañana in het hart van  Cuijk Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw: B&B Mañana in het hart van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 21 januari 2022


We hebben er weer een nieuwe B&B bij in het Land van Cuijk. Mark en Nicole zijn na enkele jaren op Aruba te hebben gewoond teruggekeerd naar Nederland. Met een belangrijk levensles van de Caribbean; kijk wat je wel hebt en geniet van elke dag. Morgen is er weer een dag.........Mañana Mañana........!


“We hebben in onze Bed & Breakfast geprobeerd om het gevoel van echt even weg te zijn, tijd voor elkaar, te waarborgen. Geniet van een privé tuin en entree, een heerlijke sauna, lekker bed en mooie kamer. We zitten in hartje Cuijk dus met heerlijke restaurants op loopafstand. Geniet van de mooie natuur en strandjes in de nabije omgeving. “

Bij Mañana kun je ook aangeven een ontbijtje te willen of een campingbedje voor je kindje. Je hebt hier onbeperkt koffie en thee, een minikoelkastje en kookplaatje, airco, en een Smart-tv met chromecast. De B&B is volledig energieneutraal. De privé tuin ligt heerlijk zonnig en je kunt jouw fiets of scooter in een afgesloten stal parkeren. Een mooie aanwinst dus voor onze prachtige regio.


Meer weten?

mananacuijk.nl