Deel dit artikel ‹ Terug

Millse Harley-Davidson dag op 25 juli

Geplaatst op: vrijdag 16 juli 2010


HOREN ZIEN EN GENIETEN TIJDENS 2E MILLSE HARLEY-DAVIDSON DAG

Zondag 25 juli 11.00 uur – 18.00 uur Kerkstraat Mill

Harley-Davidson is meer dan alleen motoren, het is een way of life. Dat hoort en ziet u dan ook op zondag 25 juli tijdens de 2e Millse Harley-Davidson dag. Deze zal worden gehouden van 11.00 uur tot 18.00 uur in de Kerkstraat in Mill. Rond café zaal Royal zijn die dag niet alleen vele Harley-Davidson motoren te vinden, maar ook marktkramen met handelswaar behorende bij deze motoren, live muziek en entertainment voor kinderen. Entree gratis.

Harley-Davidson kent een lange geschiedenis. Het merk werd in de USA in 1903 opgericht door William S. Harley en Arthur Davidson. De eerste motoren werden in een houten schuurtje gebouwd. De beroemde V-Twin blok van Harley-Davidson verscheen in 1909 en werd al snel één van de iconen van het Amerikaanse motormerk. Harley-Davidson groeide binnen 20 jaar uit tot de grootste motorfabrikant. Op dit moment zijn de verkopen van Harley-Davidson over de hele wereld constant. In Amerika heeft Harley-Davidson meer dan vijftig procent van de markt van motoren van meer dan 850cc in handen.

Een grote diversiteit aan Harley-Davidson motoren en accessoires is zondag 25 juli te zien in de Kerkstraat in Mill. Een aantal liefhebbers van dit merk motoren organiseren daar dan namelijk de 2e Millse Harley-Davidson dag. Er staan naast veel verschillende Harley-Davidson motoren ook stands met bijbehorende kleding en accessoires, live muziek bij het grote terras bij café Royal van the Juveniles en Robbie Hooker and the Redlightdistrict en ook kinderen hoeven zich er niet te vervelen. Voor hen is er een springkussen en een limonadekabouter.

Iedereen is met of zonder Harley-Davidson van harte welkom op zondag 25 juli aanstaande in de Kerkstraat in Mill. De entree is uiteraard helemaal gratis. www.caferoyalmill.nl.
advertentie