Persoonlijk afscheid gemeente Grave in de dorpen Afscheid Gemeente Grave
Deel dit artikel ‹ Terug

Persoonlijk afscheid gemeente Grave in de dorpen

Geplaatst op: dinsdag 23 november 2021


Voor het afscheid van de gemeente Grave hebben alle dorpen de mogelijkheid gekregen om zich aan te melden om ook iets in het dorp te organiseren. Zo heeft de stad Grave gekozen voor organisatie van de Ziel en Zaligheid’.


Escharen neemt afscheid van de gemeente Grave

In Escharen zijn de Vrouwen van Nu actief aan de slag gegaan met het afscheid van de gemeente Grave. Gerrie Moors vertelt hierover: “Een gezamenlijke bijeenkomst om dit afscheid te “vieren” is helaas gezien de coronamaatregelen niet mogelijk.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Op zaterdag 11 december 2021, tussen 10.00 en 17.00 uur rijden we met de kar en muziek door Escharen, om zo ieder huishouden te voorzien van een leuk presentje. Met behulp van een flinke geldelijke steun van de Gemeente Grave, kunnen we dit jullie aanbieden.”


Online Bingo en quiz in Gassel

In Gassel wordt er op 10-11 en 12 december volop quizzen en bingo gespeeld. Op vrijdag starten ze voor de ouderen met een bingo. Zaterdag overdag wordt er een bingo georganiseerd voor de jeugd en zaterdagavond een quiz in combinatie met een bingo voor volwassenen. Alle thema's, vragen en de bingo zullen worden aangepast op de leeftijd van de deelnemers. Gedurende deze online events gaan diverse verenigingen uit Gassel meehelpen om iedereen online te krijgen.


Er zijn prijzen te verdienen en elke deelnemer (huishouden) ontvangt een herinnering. Wat dat precies is, dat houdt de werkgroep Gassel nog even geheim. In de loop van deze week komt er meer informatie beschikbaar over de deelname aan deze online evenementen. Hou hiervoor ook www.grave.nl/eindfeesten in de gaten.


Velp ‘vaarwel tour gemeente Grave’

Zondag 12 december 2021 tussen 10.00 en 17.00 uur zal de organisatie van Velp een “Vaarwel Grave en Welkom Land van Cuijk tocht” door het dorp laten gaan om een leuk afscheidspresentje uit te reiken. Nick en Martin Janssen zijn hiermee aan de slag gegaan voor het dorp Velp. Mochten hierover vragen zijn dan kunnen mensen uit Velp mailen naar feestvelp@hotmail.com.


30 december: Online Gemeentequiz

Als afsluiter van onze gemeente Grave wordt er op donderdag 30 december een Online Gemeentequiz georganiseerd voor alle inwoners van de stad Grave en de dorpen Escharen, Gassel en Velp. De organisatie is hiervoor al druk in de weer. Binnenkort volgt hierover meer informatie.


Corona

Alle bovenstaande festiviteiten mogen in lijn met de huidige coronamaatregelen, plaatsvinden. We wijzen mensen op het behouden van 1.5 meter afstand en het dragen van een mondkapje waar nodig. De organisaties van de festiviteiten in de dorpen maken wel het voorbehoud dat mocht het kabinet voor 10 december 2021 nieuwe maatregelen treffen, die ook gevolgen hebben voor de georganiseerde festiviteiten, zij die uiteraard opvolgen.


Voor alle georganiseerde festiviteiten en de laatste informatie hou www.grave.nl/eindfeesten in de gaten.


advertentie