"Last Runner Standing" - 2021 Challenge Deel dit artikel ‹ Terug

"Last Runner Standing" - 2021 Challenge

Geplaatst op: dinsdag 23 november 2021


Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Zorg dan dat je erbij bent op zondag 19 december 2021!

 

Dan staat "Last Runner Standing" op het programma, een afvalrace waarbij je elk half uur een ronde loopt van 4 of 5 km. Je start om 9.00 uur en exact elk half uur start je een nieuwe ronde. Dit wordt elk half uur herhaald tot je niet meer kan, er nog één loper over is of het 14.00 uur is. Hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt! Ben je bijvoorbeeld na 25 minuten weer bij de start, dan heb je 5 minuten rust voordat je weer begint aan je volgende ronde. Doe je er langer over dan 30 minuten? Dan is de race helaas voor jou voorbij. Houd je het vol tot het einde? Dan heb je een afstand afgelegd van 40 of 50 km! En de echte bikkels kunnen ook nog een koude dip nemen in het heerlijke water van “De Kuilen”.


Wanneer? Op 19 december 2021, de start is om 9.00 uur.

Waar? Bij Strandbar Goeiedag in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom.

 

Het inschrijfgeld bedraagt slechts €2,21. Hiervoor krijg je een geweldig sportieve uitdaging en een medaille als aandenken. Schrijf je vlug in, want vol = vol! Het is namelijk een mini event en er is plek voor maximaal 50 deelnemers. Dit om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen en in verband met de huidige (en de eventueel te verwachten) coronamaatregelen.

 

Wil jij je grenzen verleggen of ben jij de "Last Runner Standing"? Schrijf je dan vlug in via www.ztcmaashorst.nl/challenge.

 

Deze Challenge is een samenwerking tussen Elke Sport en Begeleiding, BodyVision en ZTC Maashorst, omdat we allemaal door begeleiding en persoonlijke aandacht de doelen van de sporters willen realiseren.

 

"Every once in a while you need to challenge yourself and learn new things".

 

Deze Challenge is mede mogelijk gemaakt dankzij het lokale sportakkoord

advertentie