Deel dit artikel ‹ Terug

Boek of win een ballonvaart

Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2007


Op het Parkfeest in Mill zullen weer heel wat ballonnen het luchtruim kiezen. Dit alles op zaterdag 18 augustus vanuit het Millse Landschapspark. De dag daarna staat muziek centraal tijdens de Sound of joeks. Wilt u een ballonvaart maken? Reserveer dan nu een ticket of ...

Ruim 20 luchtballonnen waaronder ook een aantal speciale exemplaren stijgen op zaterdagavond 18 augustus op in het Millse Landschapspark. Dit alles tijdens het Ballonnenfestijn wat deel uit maakt van het twee dagen durende Parkfeest. Rond het opstijgen van deze ballonnen is dit jaar een vernieuwd programma opgesteld. Zo zijn er demonstraties van de Millse vrijwillige brandweer, live muziek door one-man-band René Goossens en een grote diversiteit aan kraampjes met de meest uiteenlopende gerechten en snacks. In tegenstelling tot alle voorgaande jaren is er nu dus geen warm en koud buffet, maar iedereen kan zelf shoppen bij de kraampjes en zo de inwendige mens versterken. Later deze avond is er live muziek door feestband Torkest en een schitterende spectaculaire nightglow met diverse ballonnen, speciale muziek en een wervelende lichtshow.

Bij het organiserende feest en showorkest Toeternietoe zijn alweer diverse tickets om een ballonvaart te maken gereserveerd. Er zijn ook verschillende bedrijven die een ticket hebben gekocht om te verloten onder klanten, relaties en personeel. Daarnaast worden tickets gekocht om als geschenk weg te geven rond een jubileum, speciale verjaardag en ook moeder en Vaderdag vinden sommigen een goed moment een ticket cadeau te doen.

Wilt u ook een ticket reserveren of meer weten over de diverse sponsor mogelijkheden voor uw bedrijf tijdens het Parkfeest op zaterdag 18 en zondag 19 augustus in Mill? Neem dan contact op met Ad Heijs via tel. 06-10860006 of Arnold Toenders via tel. 0485-455998. Ook op de website www.parkfeestmill.nl is meer informatie te vinden en kunt u nog eens terugkijken naar vorige edities van dit feest voor groot en klein.
advertentie